#Digital2019: Konferenciju otvara panel telekomunikacijskih lidera regiona!

- Moja procena je da će Content u svetu postati još strateškiji nego danas, mora jer je inače neefikasan - Lazar Džamić.
- Internet je možda poduzetništvo milenijalca učinio vidljivijim i trendovskim, mada zadnja istraživanja govore da nije ništa izrazitije nego kod prethodnih generacija. Neka istraživanja nagoveštavaju da je stepen poduzetništva među mladima najniži u zadnjih dvadeset i pet godina - Ekrem Dupanović.
- “Prepoznavanje” problema u IT sektoru trebalo bi da ide u pravcu rešavanja poreskih problema freelancera, ali u korist osoba koje rade po ovom principu angažovanja - Dragan Varagić.
- Mirovanje tržišta je posledica pasivnosti i fokusa operatora na pružanje tradicionalnih usluga, što je oprečno sa tehnološkim napretkom elektronskih komunikacija. Ovakva situacija nije svojstvena samo lokalnom tržištu, već regionu i čitavoj Evropi - Dejan Turk.

Zanima vas mišljenje svih panelista? Budite sa nama i ovu šestu godinu na #Digital2019 konferenciji!

Tokom dva dana, 5. i 6. septembra u Hotelu Metropol u Beogradu, u okviru panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, o OOH oglašavanju u digitalnom dobu, etici i estetici novog doba, saznaćete koji trendovi nas očekuju u produkciji globalnih kanala i VOD-platformi, pričaćemo o istinama i zabludama o “Tviter zajednici”, digitalnoj ekonomiji i savremenom poslovanju, kriznom komuniciranju u javnoj upravi i mnogim drugim temama!

Tradicionalno, konferenciju otvara panel telekomunikacijskih lidera regiona od kojih će neki govoriti šesti put na "Digitalu", a verujte da imaju šta da kažu i da prenesu različite novine upravo iz vašeg domena interesovanja i profesije. To su:  Predrag Ćulibrk, CEO Telekom Srbija, Majk Mišel, CEO Telenor Srbija, Dejan Turk, CEO VIP, Adrian Ježina, CEO Telemach, Slovenia.

Godinama unazad, telekomunikacijski lideri regiona govore o stanju na regionalnoj i globalnoj sceni. Neki od učesnika bili su i te 2014. godine na prvom „Digitalu“. Čini se da su se teme o kojima se tada govorilo potpuno drugačije od izazova koji su danas aktuelni.

Osim promene vlasništva nekih od najvećih igrača na regionalnoj sceni, promenili su se i primarni izvori prihoda, tehnološka rešenja i kompletni biznis-modeli.

Koliko su telekomunikacioni giganti postali deo showbiz scene i političkih utakmica? Gde oni vide sebe u 2020. godini – saznaćemo od učesnika našeg tradicionalnog panela.

#Digital2019 organizuje Color Media Communications, trajaće dva dana - 5. i 6. septembra (četvrtak i petak), a održaće se u Hotelu Metropol u Beogradu.

Konferenciju otvara Maja Gojković, predsednica Narodne skupštine Republike Srbije, Branko Ružić, ministar uprave i lokalne samouprave u Vladi Republike Srbije, Kyle Scott, ambasador SAD-a u Beogradu, Mateja Norčič-Štamcar, zamenica šefa Delagacije EU u Srbiji, Subrat Batačardži, ambasador Indije u Beogradu.

Za Digital 2019 očekujemo veliki broj gostiju iz inostranstva, tokom oba dana konferencije moguće je organizovati B2B sastanke sa potencijalnim partnerima, a nakon prvog dana organizujemo Playboy Party na koji su pozvani svi učesnici i gosti konferencije.

Pozivamo Vas da prisustvujete konferenciji, sve detalje o programu i govornicima možete pronaći na linku: http://digitalconference.rs/sr/

Više o svim učesnicima možete pronaći na sledećem linku: http://communications.rs/tag/digital-2019/

Informacije o kotizacijama i primer uplatnice na linku: http://digitalconference.rs/sr/kotizacije/

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na mejl: digital@communications.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.