ROBOTI U RIJALITIJU: Željko Mitrović priprema veliko iznenađenje za gledaoce i buduće zadrugare!

Već mesecima svi govore o novoj sezoni "Zadruge" i tome čime bi Željko Mitrović mogao da iznenadi gledaoce najpopularnijeg rijalitija u Srbiji.

Osim što će kompleks u Šimanovcima biti obogaćen za "vodenu prostoriju" i zoološki vrt, Mitrović navodno planira da u "Zadrugu" uvede i robota, a pored veštačke inteligencije, novina je i da će proročica iz palate "Milenija" dobiti novu ulogu.

- Mitrović je oduševljen idejom da u rijaliti uvede robota, koji će imati posebnu ulogu u "Zadruzi". Niko pre njega to nije uradio, što je bio dodatni motiv da tu ideju realizuje na najbolji mogući način. Čim se završila druga sezona "Zadruge", Željko je čestitao članovima svog tima na uspehu, ali je od njih tražio da za treću sezonu ponude nova, inventivnija rešenja. Namera mu je da nadmaši gledanost obe prethodne sezone i još više se uključio u kreativni proces - ispričao je izvor.

- Robot, na čijem dizajnu su dugo radili stručnjaci iz inostranstva, biće sastavni deo nove sezone "Zadruge". Zadrugari će moći da komuniciraju sa njim, a robot će čak morati svako veče da bude prisutan na sastancima zadrugara - dodao je izvor i ispričao da to nisu jedine novine sa kojima će se novi zadrugari, ali i publika, upoznati u septembru.

Mitrović je, prema rečima izvora, napravio i originalno prevozno sredstvo tokom svog boravka u Kanu sa porodicom, a navodno razmišlja da i taj izum uvede u "Zadrugu." Ukoliko se to ostvari, Zadrugari će moći da iznajmljuju i koriste taj izum za sebe, a o njemu će morati da vode posebno računa.

Izvor: Blic.rs/Alo
Foto: Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.