BIĆE GUSTO DOK NE SEDNU I NE POPRIČAJU: Marko Miljković otkrio u kakvom je odnosu sa Anabelom Atijas

Marko Miljković je istakao da su "stvari između njega i Anabele generalno okej". On se nije upuštao u velike detalje, ali ga i dalje i te kako prati glas da se nimalo ne dopada Luninoj majci.

- Što se tiče mog odnosa sa Anabelom, tu je sve generalno okej. Mi smo imali konekciju i neke stvari smo delimično razrešili, ali sve je okej. Stvari idu kako treba i biće... ona je majka i to je jako bitno, da budemo u normalnim odnosima. U 'Zadruzi' su se dešavale strašne stvari, javna scena, Luna je ipak njena ćerka i naravno da će da je povredi, jer joj je majka. Samo sam čekao trenutak da popričamo kako treba i nismo još definitivno popričali, nismo se dotakli svih tema - ispričao je Marko o Anabeli, gostujući u "Narod pita".

Međutim, javnost i dalje nije ubeđena da je između njih dvoje sve okej, posebno nakon jedne od poslednjih objava gospođe Atijas. Naime, ona je sa ćerkom odmarala kraj reke i taj trenutak rado je podelila sa pratiocima putem društvene mreže Instagarm, ali tom prilikom od Marka nije bilo ni traga ni glasa.

Iako postoji mogućnost da su Luna i Anabela poželele da provedu malo vremena same, mnogima je i te kako čudno što se Marko nije pojavio na ovom okupljanju, i o tome se mnogo priča na društvenim mrežama.

Izvor: Blic.rs
Foto: markomiljkovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.