MARINKO ROKVIĆ I BOJANIĆ U SVAĐI: Miloš ispričao detalje iz prošlosti, usledile i pretnje

Miloš Bojanić je duže vreme izbegavao da govori o svađi sa svojim kolegom Marinkom Rokvićem, kada je konačno otkrio javnosti u čemu je bio problem.

Kako je rekao, sukob je izbio prošle godine za praznike, i to zbog bakšiša, koji je, navodno, Rokvić nakon tezge hteo da prisvoji sebi.

- Po svim pevačkim pravilima, bez obzira na to što smo mi zvezde i gosti na skupovima, moraš dati ravnopravno ostalima. On je hteo sve za sebe da uzme - objasnio je Bojanić.

Objašnjavajući, napomenuo je da je došlo i do krupnih psovki od strane Marinka, i tada je Miloš Bojanić odlučio da prekida svaki vid komunikacije sa njim.

Na kraju je Bojanić nazvao Marinka "žigolom".

Ovako je objasnio zašto mu je udelio takav epitet.

- Vi se možda i ne sećate kada je ojadio pokojnu Božen. Oteo joj je stan, auto i svašta još. On je posle te afere bio mrtav 10 godina. Čuo sam da sada ima neku stariju bogatašicu koja ga finansira. Zašto bi on bio sa starijom ženom od sebe, ako ne zbog para - naveo je Bojanić, misleći na Božen Žumbor.

Završava objašnjavajući da se nada da ga neće nikad sresti, jer, kako kaže, ne zna šta bi bilo ako bi izgubio strpljenje.

Izvor: Blic.rs
Foto: marinkorokvicofficial/Instagram

Pogledajte još