SVE ĆU DA VAS J*BEM I TEBE I MAJKU I SINA: Žestoka svađa Miljane Kulić i Vladimira Tomovića (VIDEO)

Miljana Kulić nije lepo govorila o bivšem cimeru iz "Zadruge 2" Vladimiru Tomoviću, pa se odmah uključio u program uživo gde nije birao reči.

- Ja samo da pitam Miljanu gde će joj duša? Miljana, čemu ovo? Neka ti sin živi kao što istinu pričaš! Ti si mi mrtvog oca u usta uzimala! Je*aću i tebe i majku! Obe ću da vas je*em! I tebe i majku i sina! Sve lažeš! Je*ao sam ti majku još u Petrovcu! Marija je bežala od mene! Sve sam vas je*ao! Ološu jedan! - govorio je Vladimir.

- Ti si minus nula od čoveka! Vidiš ti koliko si jadan i bedan! Ti nikada nećeš imati sina jer si isfrustrirani homić i ne uzimaj mi u usta dete od godinu dana! Ološu jedan! Crna Gora, Bar, raspitajte se ko je Vladimir Tomović! Ne pominji mi dete da ti ne bih je*ala mamicu u pi*ku! Za dete svoje ujedam! Ne može tako za moje dete da priča. Ja sam mom detetu i otac i majka. Sve što sam rekla za njega je istina. Mogu da se kunem da je petnaesti dan od očeve smrti igrao u kafani i pevao! On odlično zna koliko sam ja bila uz njega kada mu je otac bio bolestan! Treba sramota da ga bude! - odgovorila mu je Miljana.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printcreen/Youtube

Pogledajte još