VAŽNA JE FUNKCIONALNOST: Tri frizure idealne za plažu

Ne postoje bolji pramenovi od onih koje vam prirodno napravi kombinacija sunca i mora! To će vam reći svaki frizer uz savet da na plažu obavezno ponesete sprej za zaštitu i stilizovanje koji će vam uz nekoliko veštih poteza prstima napraviti one fine valove u kosi. Ako vam nedostaje inspiracije pronašli smo nama najlepše frizure za dugo toplo leto:

Messy punđa sa trendi detaljima

Kada govorimo o frizurama za plažu žene najčešće biraju funkcionalnost. Na velikim vrućinama nije uvek zgodno da vam kosa pada na lice te se veliki broj dama odlučuje na punđice. Ove sezone svoju punđu ukomponujte sa nekom maramom u boji. U ponudi ih imaju svi high street brendovi... Biće lep detalj, a zaista ne zahteva puno vremena i veštine.

Predivni talasi u kosi

Srećnicama koje imaju zdravu i dugu kosu ne treba puno pomoći oko frizure. Slana voda, malo gužvanja prstima i frizura je tu!

Pletenice

Pletenice s druge strane zahtevaju određenu spretnost i strpljenje pogotovo ako govorimo o kompleksnijim o ribljoj kosti. Ako ne znate da ispletete riblju kost dovoljne su i dobre stare boho pletenice s jedne i druge strane lica ili sasvim obična pletenica koju samo prebacite u jednu stranu sa stilizovanim šiškama.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još