PROGOVORILE KOMŠIJE SANJE STANKOVIĆ I JOVANE TOMIĆ: Slatke su, ali doneće nam probleme i dovesti policiju u zgradu!

Gotovo dve godine Sanja Stanković i njena devojka Jovana Tomić Matora uspešno odolevaju trzavicama i uživaju u ljubavi. Kada su izašle iz druge sezone "Zadruge", preselile su se u novi stan na Autokomandi.

Devojka koja ih viđa svaki dan radi u pekari u blizine njihove zgrade i kaže da su preslatke.

- Viđam ih svaki dan. Ne razdvajaju se. Stalno su zajedno i gotovo uvek su nasmejane. Nisam viđala da dovode nekoga u zgradu, ali tek su se doselile. Matora je jednom jela u pekari, uzela je dva bureka i veoma su joj se svidela, a ona plava mršavica ne jede ništa, kaže da ne sme zbog linije - ispričala je radnica u pekari o Sanji i Matoroj i dodala:

- Voze neki besni crveni auto, skupo mi deluje i često dolaze kasno kući. Jednom sam dolazila na posao u 5.30, a one su se vraćale posle izlaska. Teturale su se obe. Sanja je klepetala štiklama, a Jovana kaskala za njom. To je sve što znam o njima, slatke su i volela bih da ostanu u kraju. Deluju kulturno i ljubazno.

Odmah ispod pekare nalazi se kafić u kojem je Jovana rado viđen gost.

- Nisam znala ko je ona, ali kada sam videla njenu fotografiju, prepoznala sam je. Devojka je mirna, dođe, popije kafu, ostavi lep bakšiš i ode. Stalno priča telefonom - rekla je radnica iz lokalnog kafića.

Ipak, neke komšije nisu zadovoljne što su se rijaliti zvezde doselile u njihov kraj.

- Čula sam da su došle kod nas i nije mi pravo. Videla sam tu plavušu, nešto je dramila i kukala. Vikala je dok je razgovarala telefonom i lupala je vratima. Ne znam šta će nam takve komšinice. Plašim se da će da nam doneti probleme i dovesti komunalnu policiju u zgradu - rekla je starija komšinica.

Izvor: Alo!
Foto: mrs_s.happy/Instagram

Pogledajte još