NESALOMIVI RATNIK: Siniša Mihajlović na klupi "Bolonje", 40 dana nakon što je obelodanio da boluje od leukemije (VIDEO)

Nesalomivi Siniša Mihajlović iznenadio je sve odlukom da vodi svoj tim protiv "Verone", mada ne i one koji ga dobro poznaju. Izašao je iz bolnice kako bi bio sa ekipom, pa sada čitav auditorijom ima priliku da vidi Srbina nakon mukotrpnih terapija u borbi sa leukemijom.

Vidno omršaveo, ali sa osmehom na licu, spreman i za ovu borbu, Miha je pratio dešavanja na terenu, a imao je i čemu da se raduje - "Bolonja" je povela golom iz penala.

Pre početka utakmice publika je pozdravila Mihu, on im uzvratio, a potom se fokusirao na meč koji će sasvim sigurno zauzeti posebno mesto u njegovoj karijeri.

Njegov dolazak na utakmicu iznenadio je čak i neke njegove igrače o čemu svedoči izjava jednog od njih, Andree Polija.

- Mihino prisustvo? Neverovatno iznenađenje! Ostali smo bez teksta kada smo saznali jer ga nismo očekivali. Još jednom je pokazao koliku snagu poseduje. Nemam reči da ga opišem... Presrećni smo i impresionirani što je ovde - rekao je Poli.

Siniši su pre utakmice sreću poželeli njegovi najbliži, ćerke Viktorija i Virdžinija, supruga Arijana, te kum Dejan Stanković porukama na Instagramu.

- Da ti kažem da te volim premalo je. Tvoja snaga i hrabrost, kao i to što sam ti ćerka, čine me najponosnijom devojkom na ovom svetu. Ti si više od ratnika, više od borca, više od lava, "više od svega". Koliko još stvari želim da ti kažem, ali prave reči kojima bih te opisala, niko nikada nije izmislio – napisala je Virdžinija povodom velikog povratka njenog oca svom poslu.

Podsećamo da je Miha 13. jula obelodanio da boluje od leukemije, pet dana nakon toga počeo je sa hemioterapijama, a 40 dana kasnije našao se na klupi "Bolonje" u prvoj utakmici sezone.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Bologna Fc 1909 – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.