ACA LUKAS ŽESTOKO IZVREĐAO LEPU BRENU: Protuvo istrošena, popi*ao sam se po tebi i po tvom u*ranom spektaklu i vatrometu!

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, žestoko je izvređao pevačicu Lepu Brenu.

Folker je bio revoltiran što je, kako navodi, njen nastup na Music Week festivalu navodno bio više medijski propraćen.

Iako nije imenovao Brenu, jasno je da je mislio upravo na nju.

- Hvala na predivnoj atmosferi, emocijama i zajedničkom uživanju u muzici i dobrom provodu. Mediji, televizije i pi*ke potplaćene, možete samo da mi pljunete pod prozor i da virite iz ogromne smrdljive guzice onoga ko vas je platio da pišete o us*anom nastupu, kao o spektaklu pod nekakvom rafalnom paljbom pirotehnike u ful plejbek izvođenju. Bilo je sjajno! Trebalo mi je pola sata da razbudim Ušće od srca koje se poklanja svima, a da li srca uopšte ima! I ja sam nastupio, bilo je prilično dobro - počeo je Lukas i nastavio o Breni.

- Doduše, bez vatrometa, to jest cirkusa! Mi smo više svirali i pevali. A vatromete smo ostavili za "artiste" i (čuj farse) modele. Posle cirkusa Korona nastupio je Aca Lukas, sa svojim sjajnim bendom, i pitajte bilo koga od prisutnih kako je bilo. Posle uspavanke od "poklonjenog srca svima". Potplaćuj medije da te guraju, a ja ću ovako protiv tebe, protuvo istrošena! Bio i ja na Ušću, i šta? Popi*ao se po tvojim jeftinim vatrometima i nezgrapnim igračima, i plejbekom, pošto ti bend zvuči kao orkestar preko puta kuće "Ilije Čvorovića". Nikada mi ništa nećeš moći, ni ti niti bilo ko od vas estradnih protuva.

Sukobi su bili i ranije, ali međutim sada Lukas na Instagramu nije birao reči za koleginicu a mnogi spekulišu da je razdor nastao zbog njegove bivše supruge Sonje.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: acalukas/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. lebron says

    Svi ste vi isti stoko nevezana, nemate poštovanja nitko prema nikome, lizali ste se kao krava i tele dok se kotrljalo, a sad pljujete jedno po drugom, smradovi lakomi, o kakvom ste vi to prijateljstvu govorili, sjetite se i stidite se, ako obraza imate, a nemate naravno.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.