HAOS SU MI NAPRAVILI: Marijana Zonjić odgovorila na priče da je oralno zadovoljila Vuka Moba (VIDEO)

Marijana Zonjić otkrila je da vredno radi na novoj pesmi, te da planira da je objavi kada svi to budu uradili, kako bi ih "pokopala", kako je sama rekla.

Osim što je rekla da joj se sviđa Lunina pesma "Deveti krug", progovorila je i o Vuku Mobu za kojeg se spekulisalo da ga je oralno zadovoljila u klubu.

- Haos su mi napravili. Ljudi će da pomisle da je to stvarno tako. Kad sam videla te naslove, ja sam bila u šoku. Vuk Mob je bio kod nas u Zadruzi na žurki. Stanija je htela da nas upozna, ali ja sam rekla da se mi znamo već 5, 6 godina, on je prvi čuo moju pesmu, super smo drugari. Da je to što se piše istina, neko bi snimio. Kad sam izašla iz Zadruge on je imao nastup, ja sam otišla, javila sam mu se, i on meni, bio je tamo sa svojom devojkom - pričala je Marijana.

- Bila sam u šoku. Ja ne verujem da je on to izjavio, ali ako jeste, onda je završio kod mene za ceo život. Ja pređem preko svega toga, pišite slobodno, komentari me ne zanimaju. Čula sam se sa njegovim di-džejem, rekao je da Vuk to nikada nije izjavio niti će izjaviti, jer zna da smo dobri drugari - navela je Marijana.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još