SPREMNI ZA ŠOU: Dejan i Dalila Dragojević pred ulazak u "Zadrugu 3" progovorili o porodičnim odnosima

Dejan i Dalila uveliko se spremaju da uđu u treću sezonu najpopularnijeg rijalitija u Srbiji, a za medije su otkrili kako teku pripreme za "Zadrugu 3" , ali i u kakvim su odnosima sa porodicom sada, kao i da li su išli na neke estetske intervencije pre nego se pojave pred kamerama "Pinka."

- Spremni smo više nego ikada, kao i uvek. Možete da očekujete šou kao i uvek, vi znate kakvi smo mi, kakva sam ja, pa kakav je Dejan, pa kakvi smo u paketu - rekla je Dalila.

Na pitanje da li u Zadrugu ulaze kao par ili kao pojedinac - svako za sebe - zaljubljeni par je odgovorio da su oni, kako kažu, jedna duša a dva tela.

- U paru ulazimo, u paru izlazimo, to što bi drugi hteli, neće se desiti. Ulazimo kao jedinka, kao dva tela, jedna duša. Različiti smo igrači, ali duhovno smo vezani - rekao je Dejan.

Njih dvoje su otkrili i da li bi im smetala Aleksandra Subotić ako uđe u Zadrugu.

- Ne, zašto bi smetalo? Ne smeta nam niko, može bilo ko da uđe, mi smo se već takmičili tako ... ulazimo spremni - rekli su oboje.

Dejan je ovom prilikom pomenuo i svoju majku, sa kojom kako kaže, i dalje ne razgovara jer se nije pojavila na njegov rođendan, iako je bila pozvana.

- U nikakvim smo odnosima, ništa se ne dešava, nema promene. Moglo je da bude promene onda kada me rodila, ove godine nije došla na moj rođendan kada je bila pozvana. Mi smo zvali sve, svako je mogao da dođe kad god ... David se javio, rekao je da ima želju da nas vidi, sada smo svi u okej odnosima - izjavili su oni.

Što se estetskih zahvata tiče, Dejan se našalio da je išao na podizanje lica.

- Ja sam išao na face lifting, ali nije uspelo, protiv genetike se ne može - rekao je kroz smeh.

- Dejan ne preferira to, nije kao David, David ima 30 godina pa razumemo, ja sam malo do išla na botoks, usta sam radila prošle godine, i tako - nadovezala se Dalila.

Izvor: Blic.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/InstagramN

Pogledajte još