50 TAKMIČARA SPREMNO ZA ŠOU: Kompletan spisak učesnika "Zadruge 3"

Na vratima Imaginarijuma, koja se otvaraju 6. septembra, pojaviće se oko 50 učesnika, a nova postava zdanja ima i sobu koja se nalazi pod vodom.

U ovoj sezoni će sa zadrugarima biti i roboti, koji će kontrolisati šta zadrugari rade i obavljati mnoge poslove. Svakako će to biti veliki pomak u svakom smislu, kako tehnološkom tako i u vizuelnom, a i učesnici su nikada bolji.

U Imaginarijumu će se naći i prva komšinica Ane Korać, Milkica, Karađorđe Subotić, brat Dare Bubamare Vladimir Adžić, Gabrijela Pejčev, Katarina Živković, Filip Mijatov, Lidija Vukićević, Sandra Afrika, Mina Vrbaški, Jelena Krunić, Marko Janjušević Janjuš, Rade Lazić i Nenad Čanak.

U "Zadrugu 3" ulazi jedan od najvećih zavodnika sa estrade Stefan Karić, za kojeg se pričalo da je bio sa Kijom Kockar. lako je bilo mnogo dokaza da su u vezi, Stefan to nikada javno nije potvrdio. Karić je postao poznat po vezi sa pokojnom misicom Dijanom Milojković, koju je tada podržavao u surovoj borbi sa kancerom.

Ulazak Senade Nurkić poznatije kao Maca Diskrecija, koja je nedavno bila hapšena zbog prostitucije, podići će veliku prašinu. Maca je već bila učesnik "Zadruge" u prvoj sezoni i došla je do finala.

Filip Đukić je definitivno jedan od učesnika. On je poznat po vezama sa Ružicom Veljković u "Parovima" i Marijom Anom Smiljanić na "Farmi" I u "Zadruzi", ali i po seks aferi sa Kijom Kockar, čuvenijoj kao afera perem veš".

Vladimir Tomović, bivši diskvalifikovani učesnik "Zadruge", ući će u treću sezonu rijalitija. Naime, Crnogorac je naveo da je spreman za ponovni ulazak. Pored njega na spisku za ulazak se nalaze Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović.

Internet senzacija Zoki Šumadinac takođe je jedan od sigurnih učesnika ovog rijalitija. On je postao poznat po hit pesmi ,,Autotjun", koja je izazvala različite reakcije, ali je jedna od slušanijih u poslednje vreme. Izjavio je da će tamo smuvati sve starlete i da će mnogo nervirati sve učesnike, te da mu je potrebno posebno obezbeđenje.

Ćerka pokojnog pevača Mikija Jevremovića Jelena Jevremović sudski se razvela od supruga Predraga Nedeljkovića. Nakon kraha braka ona je pre nekoliko dana potpisala ugovor i dogovorila ulazak u Imaginarijum od samog početka.

Pevač Bojan Tomović biće jedna od glavnih zvezda "Zadruge 3". On se dugo nije pojavljivao u medijima, a u žižu javnosti je dospeo ponovo kada je javno rekao da boluje od bipolarnog poremećaja. Poslednjih dana je često pominjan jer se zaljubio u Mariju Kulić, koja je takode jedan od učesnika naredne sezone rijalitija.

Miljana Kulić, kao jedan od najpoznatijih rijaliti igrača, ponovo će ući u "Zadrugu 3" sa sinom Željkom, koji će imati posebne uslove i sve što mu je neophodno za odrastanje. Miljana je takoreći domaćin u ovom rijalitiju.

Povratak u Belu kuću potvrdio je i Lepi Mića, koji je jedan od glavnih igrača i neko za koga su učesnici, po izlasku iz Imaginarijuma, često govorili da je za sve u pravu. On je neko ko ume da zavrti priču, tako da ćemo ga i ove sezone gledati.

Dragana Mitar neće ući na početku sezone, ali će se nešto kasnije pridružiti zadrugarima. Njen motiv ponovnog ulaska u rijaliti je da zaradi novac za sina Jovana jer sada sama brine o njemu pošto se nakon "Zadruge 2" razvela od Siniše Dragutinovića.

Nekadašnja modelsica Ivana Stamenković Sindi se s dečkom pojavila na žurki u Šmanovcima i odmah su krenule spekulacije da će nekadašnja pevačica biti jedna od učesnica nove sezone, koja startuje u septembru. Sindi je dva meseca kasnije potpisala ugovor.

Među prvima je obelodanjeno da je ugovor potpisao Gagi Đogani, otac ovogodišnje pobednice rijalitija "Zadruga" Lune Đogani i frontmen grupe Fanki G. Gagiju svakako nisu potrebni saveti ćerke jer on ima iskustva sa rijaliti programima, s obzirom na to da je već nekoliko puta bio učesnik istih.

Bračni par Dalila i Dejan Dragojević potpisao je ugovor i snimio profil. Oni ulaze u "Zadrugu" bez obzira na to što je Dalila pobednica "Parova" i što je još uvek vezana ugovorom za TV Hepi.

U treću sezonu popularnog rijalitija ulazi i kontroverzna pevačica Nataša Maza, koja je pre nekoliko godina promenila pol i od muškarca postala žena. Za nju je javnost čula kada su isplivale njene prepiske sa bivšim policajcem Lepomirom Bakićem, a kako je poznata po skandaloznim izjavama, od Nataše se očekuje haos.

Izvor: Kurir.rs/Rijaliti
Foto: kristijangolubovic/Instagram

Pogledajte još