MILJKOVIĆ IMA PROBLEM SA POTENCIJOM: Maja Marinković javno udarila na Markovu muškost

Bivša učesnica "Zadruge 2" Maja Marinković je tokom svog učešća u najgledanijem rijalitiju imala brojne sukobe sa svojim cimerima, ali ono što ju je, između ostalog, "obeležilo" jesu žestoke svađe sa Markom Miljkovićem.

Poznato je da su njih dvoje imali vrelu akciju ispod pokrivača, a onda je on odlučio da ignoriše njene emocije i uplovi u ljubavnu vezu sa Lunom Đogani. Od tada između njih traje rat čiji prekid nije ni na vidiku.

Tako je Marinkovićeva prethodne noći u emisiji Zadruga - Narod pita" udarila na Miljkovićevu muškost i prozvala ga da ima problem sa potencijom.

- Ja to znam iz pouzdanih izvora. Sve to što sam rekla, mislim. Puštali su nam snimak njihovog seksualnog odnosa i naljutili su se, on ima problem. To je sve zabeleženo pred kamerama, pušten je klip koji ih je demantovao. Ja sam ga uvredila tim tokom svađe. To je to i nemam šta da dodam dalje. Ne želim da se vraćam na tu temu, ali nisam zadovoljna tim iskustvom sa njim - rekla je Maja u emisiji.

Iznenađujuće, Marko ovaj put nije osuo drvlje i kamenje po Maji što je, inače, često bio slučaj, već je u svom stilu rekao:

- Nemam komentar, više puta ispričana priča... - objasnio je Marko, koji se umorio od rasprava sa Majom ili pak ne želi više da joj se zamera.

Izvor: Pink.rs
Foto: majamarinkovic/Instagram

Pogledajte još