Novi centar „Hyundai“ u Nišu

Nastavljajući realizaciju ambicioznog programa širenja prodajno−servisne mreže, odnosno maksimalnog približavanja novim kupcima i sadašnjim vlasnicima, „Hyundai Auto Beograd!“ d.o.o, u saradnji sa lokalnim partnerom, od 4. oktobra otvorio je još jedan veliki i savremeno opremljen punkt u Nišu. 
Novi centar kompanije „Auto MG Commerce“, koja sa „Hyundaijem“ sarađuje već deset godina, otvoren je u prisustvu uglednih gostiju, poslovnih partnera, dosadašnjih kupaca vozila „Hyundija“ i predstavnika elektronskih i štampanih medija, a njegovo preosveštenstvo Vladika Niški Irinej je osveštao novi „Hyundai centar“. Objekat površine 2.600 m2 nalazi se na Beogradskom putu b.b, na velikoj i jednoj od najvažnijih raskrsnica na pravcima Beograd−Sofija i Beograd−Atina. Novi kompleks, dograđen na mestu koje je već poznato vlasnicima „Hyundai“ vozila, čine moderno opremljen servis za istovremeno opsluživanje šest vozila, magacin rezervnih delova, motorno odeljenje, tehnički pregled i kancelarijski prostor. U izgradnju novog dela, rekonstrukciju postojećeg objekta i opremanje celog centra uloženo je više od 1,5 milion evra. 

Od 1997. kada je potpisan ugovor za prodaju i servisiranje „Hyundai“ vozila „Auto MG Commerce“ je u Niškom regionu prodao više od 500 vozila. Procenjuje se da je u ovom delu Republike u individualnom i vlasništvu preduzetnika i kompanija oko 1.000 „Hyundai“ vozila. Svi oni će u novom objektu moći da dobiju kompletne usluge po najvišim kriterijumima koje ova marka propisuje za servisno−prodajne centre u Evropi. Kompanija „Auto MG Commerce“, vlasnika Miloja Grujovića, počela je sa radom 1994. godine, u zakupljenom poslovnom prostoru, sa petoro zaposlenih. Od početka poslovanja bavi se prodajom vozila Zastava kamioni − Kragujevac, polovnih vozila i poljoprivredne mehanizacije. Godine 1996. počinje izgradnja poslovnog prostora i servisa, na lokaciji na kojoj je sada moderan prodajno−servisni centar za Hyundai vozila. Početkom 1998. aktivirani su servisni kapaciteti i upravna zgrada, na ukupnoj površini od 600 m2. Neposredno po aktiviranju servisa potpisan je ugovor o zastupanju sa italijanskom kompanijom IVECO, o prodaji i servisiranju vozila ovog brenda za teritoriju juga Srbije.(„Pregled“)

Pogledajte još