OTAC BEBE MLADI ADVOKAT: Marina Tadić blista u četvrtom mesecu trudnoće (FOTO)

Pevačica Marina Tadić je u četvrtom mesecu trudnoće i trenutno uživa na moru. To što je u blagoslovenom stanju izuzetno ju je obradovalo.

- Tokom prethodnih meseci Marina Tadić se povukla iz javnosti i posvetila privatnom životu. Njena želja je bila da se ne pojavljuje na gradskim dešavanjima te dugo nigde nije bila viđena. U proleće je uplovila u ljubavnu vezu sa mladim advokatom kojeg je godinama unazad poznavala i sa kojim se družila, ali se ljubav između njih stvorila tek nedavno. Sa prvim danima leta Marina je saznala da će postati majka, što ju je posebno obradovalo - priča izvor blizak pevačici.

Kako dalje saznajemo, trudnoća je bio njen životni san te je ova vest rasplakala njene najbliže.

- Radosne vesti prvo je podelila sa partnerom, a potom je pozvala najbliže prijateljice. Neke od njih su se rasplakale, a Marina je bila presrećna što će joj se životni san ispuniti - objašnjava izbor.

Marina se odmara na moru, gde uživa s izabranikom, dane provodi u potpunom opuštanju, bez izlazaka. Ranije leže, radi vežbe za trudnice i kao i uvek zdravo se hrani, što je činila i pre trudnoće.

- Marina oduvek vodi računa o zdravoj ishrani te je tako i sada kada je u blagoslovenom stanju. Pazi šta jede, svakodnevno radi vežbe za trudnice i oseća se odlično. Na moru se potpuno prepustila uživanju - objašnjava izvor.

Marina je putem društvene mreže Instagram obradovala svoje fanove fotografijom na kojoj se jasno vidi stomačić.

Inače, Marina nije često pričala o emotivnom životu, ali je isticala šta je njoj potrebno, te je išla i na geštalt terapije.

- Dok je čovek živ, treba da radi na sebi. Kada je napredovanje u pitanju, poboljšala sam komunikaciju s ljudima. Takođe, više se čuvam i teže me je povrediti. Psihoterapeutkinja me je nedavno pitala postoji li situacija u koju ja ne ulazim emotivno, međutim ja sam sazdana od emocija. Još učim da ne pružim bezuslovno sve od sebe, već da sačekam da nešto zauzvrat dobijem i ja. Treba mi muškarac koji emociju ume da uzvrati, u protivnom, uvek ću završiti povređena - govorila je Marina Tadić.

Izvor: Blic.rs
Foto: marinatadic_official/Instagram

Pogledajte još