IMA 28 GODINA I 4 RESTORANA: Dara Bubamara ponovo zaljubljena - smuvala biznismena iz Belgije!

Folk pevačica Dara Bubamara već dva meseca u vezi je sa mladim belgijskim biznismenom Sašom Pešićem.

Naime, pevačica i Saša Pešić u vezi su, skoro dva meseca, a svoju romansu kriju od očiju javnosti. Dara ne želi da se eksponira javno zbog toga što je sve još u ranoj fazi, ali i zbog njenih pređašnjih propalih veza.

- Saša je pola Srbin, pola Belgijanac. Otac mu je sa juga Srbije, iz Vranja, a majka iz Belgije, u kojoj je Pešić rođen i gde živi i radi - ispričao je izvor blizak ovom paru koji je insistirao na anonimnosti, a koji je dobro upoznat sa detaljima ove ljubavne priče. Dara i Saša su se, upoznali u jednom restoranu u Novom Sadu, gde su njihovi zajednički prijatelji organizovali proslavu.

- Varnice među njima su sevnule odmah. On je već odavno slušao Darinu muziku i pratio ju je putem štampe, ali i društvenih mreža, pa je bio oduševljen što je imao priliku da je upozna lično, dok je ona odmah odlepila na njegov fizički izgled, mišiće, osmeh, ali i mlade godine - kaže izvor.

Nakon tog susreta u restoranu njih dvoje su razmenili brojeve telefona, ali su se i zapratili putem društvenih mreža, te jedno drugom odmah počeli da lajkuju i komentarišu fotografije. Vrlo brzo su ugovorili ponovni susret, kada su i otpočeli romansu, krijući je od svih.

- Za njihovu vezu zna mali broj ljudi. Dara želi da ga zaštiti od medija i znatiželjnih pogleda, pitanja... Želi da se uveri da je veza ozbiljna, pa da je tek onda obelodani - otkriva izvor.

Pevačica je potvrdila da je zaljubljena.

- Sve što vam mogu reći je da sam srećna i da mi je lepo. O detaljima ne mogu i neću da govorim, još je rano. Volela bih da privatni život zadržim za sebe - rekla je Dara Bubamara.

Novi dečko Dare Bubamare prati pevačicu na nastupima kada god je u mogućnosti, a kada ne može da dođe, uvek joj šalje ruže i šampanjac.

- Nedavno je nastupala u dva crnogorska kluba, a od dečka je dobila 101 ružu i šampanjac, uz posvetu - objašnjava izvor i dodaje da je to praksa kada god nije prisutan, kako bi joj stavio do znanja da misli na nju i da mu nedostaje.

Saša Pešić (28) biznismen je iz Belgije. Vlasnik je lanca restorana i bavi se sportom.

- Saša drži četiri restorana u Belgiji. Ima ozbiljan porodični biznis i mnogo para, ali je veoma skroman i običan dečko koji se ne eksponira na taj način - kaže izvor.

Pevačica Dara Bubamara se nedavno vratila iz Turske, gde je sa sinom uživala na odmoru, a u planu joj je i put sa dečkom.

- Saša i Dara uveliko pakuju kofere za svoje prvo zajedničko putovanje, ali ne žele da kažu kuda će ići. Najverovatnije u Grčku, ali još kriju tačnu destinaciju - otkriva izvor.

Izvor: Alo!
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još