ZALJUBLJENA OLGA: Bogdan Bogdanović briljira na Svetskom prvenstvu, Danilovićeva ćerka ne skriva koliko ga voli! (FOTO)

Bogdan Bogdanović jedan je od naših najboljih košarkaša, ali i najpopularnijih. Jednako je poznat kako kod pripadnika muške populacije, tako i kod žena najpre zbog atraktivnog fizičkog izgleda.

Bogdan je bio zvezda prve utakmice (dao je tačno 24 koša) koju je Srbija jutros odigrala na Svetskom prvenstvu u Kini protiv Angole. Pobeda 105 prema 59 oduševila je čitavu Srbiju.

Bogdan Bogdanović ponovo se istakao maestralnom igrom, a osim što je oduševio mnoge u našoj zemlji, srećna je i njegova devojka, mlada teniserka Olga Danilović.

Iako par, koji je u vezu ušao početkom godine još uvek krije odnos od javnosti i medija, i te kako su zaljubljeni, a Olgin post na Instagramu koji je objavila tokom utakmice, dovoljno govori o svemu.

Iako se retko oglašava ovim povodom, ona je objavila segment sa utakmice, stavila srce i napisala: "Trojka".

Olga Danilović, inače ćerka legendarnog košarkaša i dugogodišnjeg funkcionera KK Partizan Predraga Danilovića i Bogdan Bogdanović poznaju se dugi niz godina. Ipak, tek početkom 2019. su shvatili da između njih postoje emocije.

- Ne nadajući se da će se među njima pojaviti simpatije, sreli su se na jednom skupu i tu je nešto "kliknulo" među njima. Kasnije su počeli da se dopisuju i čuju telefonom, sve dok se nisu smuvali - rekao je svojevremeno izvor za "Kurir" i dodao da imaju razlog zbog kojeg vezu kriju od javnosti:

- Zasad im u ljubavi cvetaju ruže i ne žele to da kvare. Upravo zbog toga odlučili su da se ne eksponiraju javno i da lagano puste da sve teče svojim tokom. Za njihovu vezu ne zna mnogo ljudi, a ne pojavljuju se ni svuda zajedno. Zbog obaveza u sportu, nemaju ni mnogo vremena koje bi mogli da provedu zajedno, ali zato koriste svaki slobodan trenutak da se posvete jedno drugom. Bogdanović se do ušiju zaljubio u Olgu, pa mu drugovi u šali već spominju ženidbu. Međutim, Olga je tek krajem januara napunila 18 godina i njoj je zasad prioritet sportska karijera, tako da je za brak prerano - kaže izvor i dodaje da je Danilović upoznat s tim ko mu je potencijalni zet, te da je veoma zadovoljan ćerkinim izborom, baš kao i njegova supruga Svetlana Danilović, novinarka Sportske redakcije RTS.

Izvor: Blic.rs
Foto: danilovicolga/Instagram

Pogledajte još