NEMA VIŠE NI DINARA: Ana Korać potrošila ceo honorar, a David Dragojević konačno reagovao na glasine da je sa njom samo zbog novca!

David Dragojević u drugoj sezoni "Zadruge" prevario je svoju tadašnju verenicu Aleksandru Subotić sa Anom Korać. David i Ana i dalje uživaju u svojoj ljubavi, a sada je on odlučio da otkrije i kako reaguje na priče da je sa Koraćevom samo zbog ličnog interesa.

Dragojevića često mnogi na društvenim mrežama doživaljvaju kao "mušku sponzorušu" i osobu koja je sa Anom samo kako bi trošila njen novac.

- Ne pogađaju me ti natpisi, jer to nije istina, neka pišu šta hoće. Naravno da imam svoj novac i da zarađujem - rekao je David.

Ana Korać važi za devojku koja nosi skupocenu garderobu i vozi automobile za koje treba izdvojiti ozbiljnu sumu novca. Nakon ovog Davidovog komentara odmah je odlučila da se nadoveže i Koraćeva koja je istakla da je potrošila sav honorar.

- Potrošila sam sav honorar koji sam imala, a David tu pametno razmišlja i pametno troši. Čak je uspeo da me u nekim stvarima usmeri kako da trošim novac - ističe Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: ana_korac/Instagram

Pogledajte još