PODRŠKU MU PRUŽAJU MAJKA I BRAT: Nakon vesti da je primljen na VMA, oglasio se sin Miše Janketića! (VIDEO)

Javnost je pre dva dana potresla vest da je sin glumačke legenda Miše Janketića, Radomir Janketić, navodno završio u bolnici i to na toksikološkom odeljenju Vojno Medicinske Akademije.

Glumac Marko Janketić, Radomirov brat, objavio je danas na svom profilu na društvenoj mreži Instagram video gde su se zajedno obratili javnosti i demantovali da se Radomir nalazi u kritičnom stanju.

Pred sam kraj video-priloga, njihova majka, balerina i glumica Svjetlana Knežević ljubi svoga sina u glavu, pružajući mu podršku.

Svjetlana se pre dva dana na svom Fejsbuk profilu obratila javnosti sledećim rečima:

- Mnogi od vas mi se zabrinuti javljaju. Pošto sam se uhvatila u kolo, moram da ga odigram do kraja. Mi smo obična porodica kojoj se, pored lepih, događaju i ružne stvari. Problem sa kojim se trenutno nosimo postoji, ali je daleko od zluradih i senzacionalističkih napisa koje trenutno objavljuju portali a sutra će, verovatno, i štampa. Hvala dragom Bogu, moj sin Radomir je dobro i kod kuće. Mi ćemo se kao porodica, kao i uvek suočiti dostojanstveno sa problemom i rešiti ga. Nije lako. P.S. Imena ubica objavljuju inicijalima, a sa kojim pravom je neko od osoblja VMA pustio vest o pacijentu i sa kojim pravom to novine objavljuju? Ne želim da učestvujem u tom rialitiju... Hvala vam na rečima podrške.

Autor: Nadlanu.com
Foto: marko_janketic_mrcilo_brcak/Instagram

Pogledajte još