TELEFON SE USIJAO OD POZIVA: Katarina Živković otkrila da li ulazi u "Zadrugu 3"

Katarina Živković istakla je da se ipak neće pridružiti rijaliti ekipi "Zadruge 3", bez obzira na glasine koje je već neko vreme prate.

Naime, oko pevačice podigla se ogromna prašina kada se zahvalila fanovima na Instagramu koji su pisali da joj žele sreću u rijalitiju. Sve je do te mere "potrčalo", da su čak i njene bliske prijateljice zvale da provere da li će biti deo ovog rijalitija, pošto su poverovale da je to istina.

- Ne ulazim u "Zadrugu 3", a veruj mi da me proteklih dana apsolutno svi zovu da provere. Čak su meni bliske drugarice i poverovale da ulazim u rijaliti, pa me tek onda pozvale da prokomentarišu. Rekla sam im: "Pa, zar ne bih prvo vama rekla, pa tek onda da pročitate u novinama?". Slatko se smejem tim pričama - ispričala je Katarina, koja planira da ode na odmor u novembru.

- Mogu da se pohvalim i da kucnem u drvo što puno radim i što je pesma odlično prošla kod publike. Na odmor ću ići tek u novembru najverovatnije i to će biti neka daleka destinacija - naglasila je ona.

Izvor: Blic.rs
Foto: katarina_zivkovic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.