KARAĐORĐE HOĆE DA SKINE LJAGU U "ZADRUZI 3": Dokazaću da nisam narkoman i kriminalac!

Karađorđe Subotić hoće da promeni život iz korena, pa je izabrao najlakši način da zaradi novac legalno, učešćem u trećoj sezoni „Zadruge“.

Naime, bivši suprug Ljube Pantović i otac Aleksandre Subotić ponudio se za boravak u rijalitiju i još uvek čeka odgovor od produkcije. Iako je imao priliku da se pokaže u prošloj sezoni, on je sada definitivno rešio da skine ljagu sa svog imena i pokaže milionskom auditorijumu da je normalan čovek, kojem su godinama pakovane razne lažne priče da bi mu se ukaljao obraz.

- Na spisku sam za „Zadrugu“, ali me niko još uvek nije pozvao. Dobio sam informaciju da mi neće tražiti da platim kaznu za to što sam prošli put pobegao iz rijalitija, ali još uvek se nisu izjasnili. Nadam se da će mi produkcija progledati kroz prste. Voleo bih da uđem u taj rijaliti i bio bih mnogo britkiji na jeziku u odnosu na ljude koji borave tamo. Sad imam mnogo više saznanja o pojedinim osobama i tu više nema nikakvih nepoznanica. Upoznat sam o novim učesnicima i potpuno su mi OK. Neki novi ljudi, neko novo iskustvo, pa kako bude. Neko će mi prijati, a neko možda i neće - kaže Karađorđe i otkriva dodatne razloge za učešće u šou-programu.

- Pokazao sam da sam radan, vredan i sve suprotno od onog kakvim me je predstavljala bivša žena Ljuba Pantović. Kod nje je proradila klasična sujeta, nema ničega drugog tu. Nerviram se što me bije glas lošeg čoveka i što sam predstavljen kao narkoman, alkoholičar, budaletina, kriminalac. Uvek idem logikom da treba samo učiti i ne treba se osvrtati unazad. Moj život je borba i ja sam možda u nekom razdoblju hteo brže neke stvari da postignem, pa sam se opredelio za drugačiji način života, i za to sam platio vrlo veliku kaznu. Život mi je mučan, ali podnosim ga dostojanstveno - završava Subotić.

Izvor: Kurir.rs
Foto: karadjordjesubotic/Instagram

Pogledajte još