Stanojević: Nismo zaslužili poraz

BEOGRAD, 19. oktobra 2010. (Beta) - Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević ocenio je da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi od Brage u trećem kolu Grupe H Lige šampiona.

"Nedostajao nam je završni udarac. Imali smo više šuteva od Brage, bili smo opasniji protivnik. Zaslužili smo više od ovoga. Nemam šta da zamerim igračima, ponovo smo u Ligi šampiona odigrali na visokom nivou, ali nismo imali sreće", rekao je Stanojević odmah nakon utakmice u Bragi i poraza od 2:0.

Kao i u prvom kolu protiv Šahtjora u Donjecku, Partizan je prvi gol primio iz slobodnog udarca.

"Braga je iz prvog šuta na utakmici postigla gol. Mi smo u drugom poluvremenu diktirali ritam, u tom periodu smo bili bliži golu. Braga je pokazala da ima fantastičan kotranapad", kazao je Stanojević za Radio-televiziju Srbije.

On je dodao i da će u sledećem kolu Partizan da napadne Bragu u Beogradu.

"Biće nam teško, jer je opasno napasti ekipu kao što je Braga koja ima brze igrače. Ne smemo da im ostavimo previše prostora, ali moramo da napadnemo jer igramo pred svojim navijačima", zaključio je Stanojević.

Kapiten Partizana Mladen Krstajić ocenio je da je ekipe malo nedostajalo da dođe do pozitivnog rezultata.

"Odigrali smo dobru utakmicu, ali na kraju se gleda rezultat. U drugom poluvremenu smo diktirali tempo, ali nismo imali snage da postignemo gol", kazao je štoper crno-belih.

Krstajić je rekao i da Partizan u sledeće dve utakmice mora da osvoji četiri boda, kako bi na proleće sledeće godine igrao u Evropi.

"Sledi utakmica sa Bragom kod kuće, a posle toga u Beograd nam dolazi i Šahtjor. Potrebno je da dobijemo jedan meča i da posle toga osvojimo bar još bod. Još uvek je sve našim rukama", rekao je kapiten Partizana.

U drugoj večerašnjoj utakmici Grupe H Lige šampiona Arsenal je na svom stadionu deklasirao ukrajinski Šahtjor sa 5:1.

Pogledajte još