ŠTA KAŽU ZVEZDE: Septembar - novi početak za sve znake Zodijaka

JARAC

Ljubav

Na ulasku u septembar i tokom prve dekade meseca odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom će biti onako – možemo reći dobar, mada bi pre opis bio da funkcionišete na neki svoj, uobičajen način. Niti posebno dobar niti nešto naročito loš. Obratite pažnju na period oko punog Meseca, polovinom septembra jer u tim danima mogu izaći na videlo neke neprijatne stvari I tajne koje su do tada skrivane, bilo da one dolaze sa vaše ili sa strane voljene osobe. Da se razumemo – šta god da je u pitanju, uspećete vas dvoje to da prevaziđete, ali bilo bi dobro da ipak izbegnete ovakve neprijatnosti. Drugi deo meseca je nešto povoljniji, mada opet pred kraj septembra imate neko neslaganje, najverovatnije oko troškova vezanih za kuću ili člana porodice. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka – Saturn u vašem znaku kreće direktnim hodom, ali baš polovinom meseca ova vam planeta može vratiti nekoga iz prošlosti. Od nekih osoba izgleda da nikako ne možemo pobeći.

Posao

Stvari se hoće pokrenuti, pogotovo tokom druge dekade septembra. Vi ste prošli neke teške lekcije, suočili se i sa svojim strahovima i mentalnim blokadama, ali i sa okolnostima koje su vas uporno kočile i vraćale korak unazad. A sada je vreme da krenete svojim tempom i na svoj način – ali samo napred. Mlad Mesec u vašem polju karijere pred kraj septembra samo dodatno potvrđuje da je za vas, sada i zvanično – počela nova poslovna faza u kojoj ćete se konačno aktivirati i pokrenuti.

Zdravlje

Uglavnom povoljno kada je zdravlje u pitanju. Stariji pripadnici znaka bi više trebali da obrate pažnju na kičmu, zglobove, žlezde, zube.

Pogledajte još