ŠTA KAŽU ZVEZDE: Septembar - novi početak za sve znake Zodijaka

VODOLIJA

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom je već neko izvesno vreme u procesu promene. Ide to dosta traljavo, čas ste u usponu čas u padu kao par, pa će i prva polovina meseca biti obojena ovakvim tipom energije. Zelja za usklađivanjem postoji kod oboje, ali taj put je u ovom peroidu dosta trnovit i povremeno će vam baš biti potrebno puno energije da se uskladite. Od drugog dela meseca već su okolnosti na vašoj strani i možemo da kažemo da vam je od tog momenta ipak omogućeno da lakše dođete do kompromisa i više budete okrenuti jedno drugom. To ne znači da će od tog trenutka krenuti sve savršeno, ali će definitivno biti bolje. Partner će biti nežniji i otvoreniji nego inače – nemojte se zatvoriti, dozvolite da vaša voljena osoba vidi I onu vašu "mekšu" stranu. Ukoliko ste slobodni – zvezde vam polako "nameštaju" jednu jaku ljubavnu priču. Otprilike od sredine meseca očekujte da vam u život uđe osoba sa kojom ćete imati jaku fizičku privlačnost, ali i izuzetno dobru mentalnu kompatibilnost.

Posao

Jasno vam je da neke stvari vezane za vaš posao morate menjati, ali još uvek ne uspevate da pronađete pravi modus i priliku. S jedne strane – potrebno vam je da rasteretite sebe jer ste preuzeli previše obaveza, ali sa druge – prosto ne želite da propustite šanse koje vam se otvaraju maltene na dnevnoj bazi. Razlog za to što prihvatate više obaveza jeste i finansijski segment koji vam odjednom otvara mogućnosti da poboljšate značajnije vaše novčano stanje.

Zdravlje

Ne preterujte ni u čemu i ne idite iz krajnosti u krajnost (a znate da povremeno baš to radite), pogotovo kada je u pitanju ishrana, odmor, fizička aktivnost, kvalitetan san.

Pogledajte još