ŠTA KAŽU ZVEZDE: Septembar - novi početak za sve znake Zodijaka

BIK

Ljubav

Dobro, pa nešto malo manje dobro... pa onda opet dobro i tako u krug. U suštini, septembar ne bi trebao da bude loš kada su vaše emotivne relacije u pitanju – biće doduše nekih par momenata koji mogu na kratko zatalasati odnos sa voljenom osobom, ali – ništa toliko strašno da bismo mogli da kažemo da ste na bilo koji način kao par ugroženi. Šta više – češće nego inače ćete voljena osoba i vi biti spremni da napravite ustupke, da izađete jedno drugom u susret – više će vas voditi racio i praktičnost, a manje emocije. Ne u smislu da neće biti ljubavi među vama već da nećete dozvoliti da trenutni bes, nervoza ili ljutnja na voljenu osobu dovedu do većih problema i rasprava. Oni koji su slobodni neka obrate pažnju na prvu dekadu meseca – vaša vladarka Venera će praviti trigonski aspekt sa retrogradnim Saturnom pa su u tom periodu moguće obnove kontakata i odnosa iz prošlosti. No, to ne znači da je vama samo prošlost "zapisana" tokom ovog perioda – i nove prilike su tu, i to vrlo dobre i stabilne.

Posao

Dobar poslovni mesec je pred vama. Možda će njegova prva polovina biti nešto sporija i mirnija, ali drugi deo meseca je već vrlo aktivan i sa povoljnim prilikama po vas. Ukoliko dugo čekate neko priznanje, unapređenje ili se nadate jačem saradničkom odnosu – sve ovo može biti ostvareno u tom periodu. U prvom delu septembra vaše će finansije ili biti nestabilne ili vas očekuju veći troškovi, ali sve će te to nadoknaditi u drugom delu meseca koji donosi odlične prilike za dobru zaradu.

Zdravlje

Možda ćete biti osetljiviji nego inače. Moguće su sitnije prehlade i manji problemi sa stomačnm delom. Prijalo bi vam više odmora i fizičkih aktivnosti.

Pogledajte još