ŠTA KAŽU ZVEZDE: Septembar - novi početak za sve znake Zodijaka

BLIZANCI

Ljubav

U prvoj polovini septembra može biti nekih povuci – potegni situacija sa voljenom osobom. Oboje ćete biti ubeđeni da ste u pravu i čvrsto stajati iza svojih stavova, pa će usaglašavanje biti ponekad teško. Ako ćemo pravo – i vaši i partnerovi argumenti su u redu, samo ih još morate nekako uklopiti. Ukoliko vam dogovori prave problem – partner neka daje ideje a vi ih dodatno oblikujte i realizujte – i neće biti razloga da se prepirete oko sitnica. Druga polovina meseca već donosi više pozitivne energije i bolji sklad sa voljenom osobom. Oboje ćete istinski uživati u zajedničkim momentima a u tom periodu možda vam oboma padne na pamet i neko kraće putovanjce koje će vas dodatno zbližiti. Ukoliko ste slobodni – čak i ako postoji osoba koja vam se dopada, u prvoj polovini septembra nećete uspevati da se "pronađete". Eventualne veze započete u ovom periodu mogu biti trajne, ali će vam doneti konstantno natezanje i nemire. Cekajte drugi deo septembra koji je izuzetno povoljan i sa odličnim ljubavnim šansama!

Posao

Računajte na napornu i zahtevnu prvu polovinu septembra, period koji će od vas zahtevati mnogo posvećenosti, vremena i živaca. Niko ne kaže da nećete biti uspešni, naprotiv – i pored teškoća, vi ćete savladavati svaku prepreku i nepokolebljivo ići napred. Dobar momenat za pokretanje privatnih poslovnih priča i dodatnih anganžmana. Drugi deo meseca donosi pokretanje novih saradničkih odnosa, partnerstava a dobar je momenat i za one koji su u potrazi za poslom. Finansije – troškovi za kuću.

Zdravlje

Preopterećenost, premalo opuštanja i trošenje sebe do krajnjih granica mogu ostaviti posledice na vašem zdravlju. Više se odmarajte i opuštajte.

Pogledajte još