ŠTA KAŽU ZVEZDE: Septembar - novi početak za sve znake Zodijaka

RAK

Ljubav

18. septembra Saturn u vašem polju partnerstava kreće direktnim hodom nakon više od četiri meseca. Ovaj period retrogradnosti je u suštini bio svojevrsno preispitivanje i testiranje stabilnosti vaše veze, ali nemojte da se opuštate baš tako brzo i da smatrate da je za vas vreme ispita završeno. Družićete se sa ovom planetom još neko (duže) vreme. No, do polovine meseca trebalo bi da vam prioritet bude poboljšanje komunikacije sa osobom koju volite. Koristite priliku da razrešite mnogo toga, da uspostavite neke trajne i čvrste temelje, jer već tokom treće dekade problemi koje ste eventualno gurali pod tepih mogu krenuti da isplivavaju na površinu. Slobodni Rakovi će biti u pokretu, dešavanjima, akcijama i na putovanjima tokom prve dve dekade septembra. To je naravno odličan period i za nova poznanstva, za otpočinjanje ljubavnih veza, a za neke od vas – i za obnovu odnosa ili komunikacije iz prošlosti. Poslednja dekada septembra je bez velikih aktivnosti, uglavnom "kućne varijante".

Posao

Pred vama je mesec sa povoljnim prilikama i poslovnim šansama, ali u isto vreme – i mesec u kojem ćete se pošteno naraditi i još poštenije umoriti. Mnogo sitnih obaveza kojima ćete morati da posvetite vreme i pažnju, rešavanje zaostataka – sve ovo će biti nekako "na gurku" i obično ćete uspeti da sve u poslednjem trenutku rešite. Sa one pozitivne strane – napravićete par vrlo značajnih dogovora, moguća su i češća poslovna putovanja čijim ćete rezultatima biti prilično zadovoljni.

Zdravlje

Tokom većeg dela septembra postojaće određeni disbalans kod vas. Pokušajte da se više odmarate i aktivirate zdrave životne navike.

Pogledajte još