ŠTA KAŽU ZVEZDE: Septembar - novi početak za sve znake Zodijaka

VAGA

Ljubav

Mislim da bi najbolji opis ovog meseca za Vage u vezama i brakovima bio – čudan. Prenaglašen znak Device i sve planete koje su vam "iza leđa" (to od polovine meseca pa na dalje počinje polako da se menja), vaša vladarka koja je loše pozicionirana, u padu... s druge strane – povoljni planeta prema Saturnu….Kako bismo sve ovo mogli da objedinimo, da prevedemo ? Pa, na primer – ako se zadovoljavate mrvicama, sitnicama od strane voljene osobe – bićete ok... relativno. Ukoliko se već neko duže vreme osećate nezadovoljno, ovaj period će samo dodatno negativno uticati na vas. Sumnjaćete, osećaćete se nestabilno, s druge strane – i neki od vas će biti skloni da flertuju i da se na taj način "dignu"... Od polovine septembra će hajd kao nešto malo biti bolje, ali i dalje će postojati taj unutrašnji pritisak i osećaj nesigurnosti, sporosti, zablokiranosti. Slobodne Vage mogu u ovom mesecu da ostvare neka fina poznanstva, samo bi trebale da u širokom luku zaobilaze zauzete osobe.

Posao

Prvi deo meseca donosi enormnu količinu obaveza. Rmbaćete od jutra do sutra, prihvatati i obaveze za koje uopšte niste sigurni da možete da ih ispunite, a sve zarad povećanja obima finansija. E sad tu imamo kontradiktornost – što više budete zarađivali, troškovi će biti sve veći – taj balans koji vam je potreban teško da ćete uspeti da ostvarite. Generalno gledano, pratiće vas osećaj nezadovoljstva, umora i prenapregnutih živaca. Nešto malo bolje u drugom delu meseca – bolji dogovori, manji troškovi.

Zdravlje

Umorni ste, iscrpljeni, pod velikim fizičkim i mentalnim naporima i nije ni čudo što ovo otvara prostor za kojekakve sitnije tegobe sa zdravljem.

Pogledajte još