OBMANULI JAVNOST: Rada Manojlović i Haris Berković pričaju da su raskinuli, a pevačicin otac se nada unučetu!

Spekuliše se da su pevačica Radmila Rada Manojlović i njen dugogodišnji dečko Haris Berković raskinuli, ali njih dvoje vešto izbegavaju odgovor na ovo pitanje. Rada, inače, vredno radi na pesmi koja nosi naziv "Svadba", a koja treba da se pojavi na Jutjub kanalu ovih dana, a ujedno se šuška da od raskida nema ništa i da je venčanje blizu - ne ono u novom Radinom spotu, već pravo! Iako je Rada rekla da uvek ima spreman odgovor na pitanje kada će da se uda, njen otac Rade nema tu informaciju, a ako je suditi na osnovu njegove izjave - izgubio je svaku nadu da će mu se ćerka udati.

- To ja od vas čujem. Ništa ne znam, ja sam operisan od toga. Ne bih da se uzbuđujem, pravo da vam kažem - rekao je Radin otac.

Rada je, inače, u više navrata otkrila da joj smetaju brojna pitanja o tome kada će se udati, a novinari su njenog oca upitali da li je on jedan od onih koji joj ovakva pitanja postavlja, kao i da li priželjkuje unučiće.

- Nema od toga ništa. Ako odluče, odluče, ja tu ne mogu ništa. Sasvim normalno je da očekujem unuče, ali koliko ja vidim nema od toga ništa u skorije vreme. Možda slučajno da se desi, ovako ništa. Sad da kažem: "Daće Bog" - pa neće dati ako oni ništa ne urade - priča Rade.

Iako domaći mediji pišu da su se Rada i Haris rastali, Manojlović kaže da se viđa sa Berkovićem i da su se baš sinoć sreli, a na pitanje da li je njegova ćerka sa pevačem u vezi, on je odgovorio sledeće:

- Ma, šta ima da reagujem... Meni je stvarno svejedno. Video sam se i čuo sa njim. Ma šta ima da kaže, ja niti pratim novine, niti gledam televiziju, gledam samo filmove. Ma nemamo mi šta nešto tu da razgovaramo. Mi se viđamo, pozdravimo, popijemo piće. Što mediji pišu, to je sve rekla - kazala. To da li ima dečka ili nema, da li su se rastali ili ne, to je sasvim normalno. Evo, sinoć smo se baš videli. Mi ne pričamo ni o čemu, samo se pozdravimo kao da je sve u redu, a ja ne znam da li je u redu ili nije. Čim su zajedno, valjda je dobro - rekao je Radin otac.

Izvor: Pink.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još