NISAM NI ALIMENTACIJU DOBILA: Dragana Mitar grcala u suzama nakon što je muž izbacio nju i sina iz stana (VIDEO)

Nekadašnju modelsicu Draganu Mitar krajem prošle nedelje suprug Siniša Dragutinović izbacio je iz stana, i to dok je ona sa njihovim maloletnim sinom Jovanom bila na moru. Od tada, Dragana, kako kaže, prolazi kroz pravu dramu.

Bivša zadrugarka sinoć je gostovala u emisiji "Zadruga - Narod pita", gde je govorila o svemu što ju je snašlo poslednjih dana. Njoj je u emisiji pušten i snimak sa sigurnosnih kamera na kome se vidi kako Siniša izbacuje njene stvari iz stana, što ju je potpuno šokiralo, a u emisiji se i rasplakala.

Siniša je zatim u stan uselio svoju bivšu suprugu, dok Dragana i njihov sin Jovan trenutno borave kod Draganinih roditelja.

- Ja sam mogla da uđem u Zadrugu i da ne pričam ništa, da lažem sve, kao što su mnogi. Bila sam mlada, ali da se ne vraćamo u prošlost. Trebalo je davnih dana da presečem sa takvim čovekom i mislim da greške koje sam napravila, radila sam na svoju štetu. Nijednu grešku nisam napravila, a da on nije započeo prvi. Meni je to grozno i užasno. Ja hoću svoje dete da zaštitim večeras. Moj sin spava kod mojih roditelja i ja tamo spavam. Nije problem, naći ćemo stan. Neću da pravim žrtvu od sebe, ja neću da dozvolim da me sroza i neću da ispašta zbog mene. Da misli na svoje dete, ne bi ovo radio. Ja se trudim da zaštitim Jovana. On nije više mali, ima pet godina. Pita me šta tata radi? Da li je on mene izbacio? Ja ništa ružno Jovanu nisam rekla. Rekao mi je da više ne želi da tata dolazi. Mi ćemo da promenimo mesto boravka, a ja ga svaki dan pitam da li želi da se čuje sa tatom. On ne želi. Nikako nije želeo da vidi dete, a on kad ode kod njega, odmah hoće da se vrati. Dete se oseća nelagodno kad je sa njim. Nisam ni alimentaciju dobila, on se ne pita da li imamo za vrtić - ispričala je Dragana kroz suze.

- Meni je jasno. U prethodnom braku su njegova deca tako odrastala. On decu kupuje igračkama i novcem. To je čovek drvo. Neko ne može da ima decu, a onda Bog da nekome ko to ne zaslužuje - dodala je ona.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još