HUGO za nju i njega

Hugo Boss je nonšalantno "ušetao" u Jugoslovensko dramsko pozorište i svojim mirisom isprovocirao prolaznike. Dva ulaza - jedan za muškarce XY, drugi za žene XX

Parovi koji su na ulazu morali da se razdvoje, u foajeu pozorišta su, zajedno, mogli da uživaju uz šampanjac, opojne mirise i romantični ples. Prisutni su imali priliku da pogledaju promo-film o najnovijim mirisima za Nju i Njega, koji pripovedaju intrigantnu i provokativnu priču. Glumac Jonathan Rhys-Meyers, koji se po drugi put pojavljuje u reklamnoj kampanji za HUGO mirise, i predivna svetska manekenka Bette Franke, predstavljaju suštinu provokativnog para pod imenom HUGO XY & HUGO XX.

HUGO XY & HUGO XX su dva veoma individualna, kontrastna mirisa koji podsećaju na iskonsku borbu za prevlast koja postoji između muškarca i žene. Oni su krajnje provokativan i savršen par kada se nose zajedno.

On je muževan. Nota libanske kedrovine je osnova mirisa, provokativna je, suva, drvenasta i pomalo asocira na zemlju, sa tračkom borovine.

Ona je savremena, ženstvena i karakterna. U osnovi je sandalovina koja, ispunjavajući miris kremastom, drvenastom aromom, pruža dugotrajnu moć i sofisticiranost.

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Mirjana Ristić

Pogledajte još