LAGUNA PREDSTAVLJA: "Daj, ne smaraj se" - Gari Džon Bišop

Foto: Laguna/Promo

Ponekad nam je svima potrebna mala pomoć da bismo napredovali, a često nam je najveća prepreka ono što govorimo sebi.

Ako vam je dosadilo da se osećate umorno, nezadovoljno i ogorčeno – knjiga "Daj, ne smaraj se" Garija Džona Bišopa kao stvorena je za vas. To je priručnik koji će vam pomoći da sprovedete stvarne životne promene i sadrži savete koji su vam potrebni da biste se oslobodili onoga što vas opterećuje i postali istinski raspetljana verzija sebe.

"Daj, ne smaraj se" je priručnik za rezignirane i smorene svakodnevicom, nenašminkani manifest istinske životne promene. Nakon decenija rada sa klijentima na njihovom ličnom razvoju, Gari Džon Bišop je shvatio da smo sami sebi najveća prepreka, nasuprot tvrdnjama da nismo uspešni zbog odnosa s drugim ljudima, finansijske situacije ili posla.

Gari Džon Bišop je rođen i odrastao u Glazgovu u Škotskoj. Preselio se u Ameriku 1997. godine. To mu je otvorilo put ka svetu ličnog razvoja i sada je stariji programski direktor u jednoj od najvećih svetskih kompanija posvećenoj ličnom razvoju. Nakon godina prenošenja programa hiljadama korisnika širom sveta i kasnije proučavanja filozofije Martina Hajdegera, Hansa-Georga Gadamera i Edmunda Huserla, Gari je stvorio sopstveni brend, svoju verziju "urbane filozofije". Motivacija i želja da poboljša sposobnosti ljudi da sprovedu stvarne životne promene svakodnevno ga vode kroz život. Njegov pristup oslobođen iluzija i nepotrebnih ukrasa doneo mu je brojne sledbenike.

Knjigu "Daj, ne smaraj se" možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Izvor: Promo
Foto: Laguna/Promo

Pogledajte još