OD CIFRE BOLI GLAVA: Gagi Đogani najplaćeniji takmičar "Zadruge 3"

Treća sezona "Zadruge" počinje u petak, 6. septembra, na ružičastoj televiziji, a pomama za novim učesnicima ne jenjava. Za takmičare treće sezone kesa je fino odrešena, a kako se spekuliše, najplaćeniji rijaliti takmičar ove sezone biće upravo Gagi Đogani, otac pobednice druge sezone, Lune Đogani.

On će, navodno, na nedeljnom nivou zarađivati dve hiljade evra što je, ako ostane do kraja, oko 80.000 evra za deset meseci.

Po 1.500 evra dobile su Saška Karan, kao i Marija Kulić i Miljana Kulić koje će za malog Željka mesečno dobijati i dodatak od 500 evra. Kulićeve će imati i sve privilegije kada je u pitanju nega deteta, baš kao i u prethodnoj sezoni.

Stefan Karić se dogovorio za cifru od 1.000 evra, a istu cifru inkasiraće i Dalila i Dejan Dragojević.

Većina drugih učesnika dobiće niže honorare. Filip Đukić bi trebalo da zaradi 600 evra nedeljno, Bane Čolak 700, a Lepi Mića 300 evra.

S obzirom na to da bi takmičari Zadruge u kući trebalo da budu 40 nedelja, zaradiće pozamašne svote.

Gagi Đogani biće bogatiji za 80.000 evra, Kulićke za 65.000, Saška za 60.000, Dalila, Dejan i Stefan za po 40.000 evra, Đukić i Mijatov za 32.000, Čolak 28.000, a Lepi Mića za 12.000 evra.

Ono što je interesantno je i da su mnogi Zadrugari u ugovorima sklopljenim sa produkcijom posebnom klauzulom tražili da ne mogu da budu finansijski kažnjavani. Dalila, Dejan, Marija i Miljana Kulić biće pošteđeni oduzimanja honorara ma šta god budu zgrešili. Ali i dalje postoji mogućnost da budu diskvalifikovani ukoliko prekrše pravila "Zadruge".

Izvor: Blic.rs
Foto: gagidjogani/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.