"Discovered by Coke" otkriva nove muzičke zvezde

Foto: Promo

Imate izuzetan glas, bavite se muzikom i verujete u svoj talenat?

Coca-Cola je pokrenula "Discovered by Coke", uzbudljivo muzičko takmičenje koje ima cilj da otkrije nove muzičke talente!

Coca-Cola je na tržište nedavno izbacila specijalno dizajnirane promotivne limenke na kojima se nalaze likovi popularnih muzičkih zvezda: Sare Jo, Bojane Vunturišević, grupe S.A.R.S i Leona i tako najavila uzbudljivu muzičku jesen. Upravo su oni ambasadori i mentori talent show-a "Discovered by Coke" u kom će imati važnu ulogu.

Prijavljivanje za talent show "Discovered by Coke" je jednostavno i odvija se u nekoliko koraka. Potrebno je kupiti jedno od promotivnih pakovanja Coca-Cole, na kojima se nalazi kod. Zatim kreirati profil na web sajtu www.discoveredbycoke.rs, uneti promotivni kod i izabrati mentora i jednu od ponuđenih pesama. Zatim snimiti video sa svojom izvedbom pesme i postaviti na web sajt. Svaki od mentora će imati zadatak da izabere tri najbolja kandidata, dok će se glasovima publike, izabrati 13. polufinalista. Najboljih 13 očekuje "Boot Camp" u oktobru, gde će ih mentori podučavati veštinama istinskih muzičkih zvezda. Finalisti takmičenja će nastupiti na velikom završnom koncertu, a pobednika talent show-a očekuju vredne nagrade: singl i spot u 2020. godini, jednogodišnji ugovor sa produkcijskom kućom "Bassivity" i novčana nagrada u iznosu od 5000 EUR.

- Coca-Cola je sinonim za najpoznatije osvežavajuće piće na svetu, a kao kompanija, uvek smo bili i bićemo podrška talentovanim ljudima i snažno podržavamo njihove ambicije da postanu prave muzičke zvezde. Zato smo odlučili da pokrenemo "Discovered by Coke", u želji da pronađemo i afirmišemo istinske muzičke talente i pružimo im priliku da ostvare svoje snove - izjavio je Martin Atanasovski, iz kompanije Coca-Cola.

Pored vredne nagrade koja očekuje pobednika, i sve one koji budu glasali za svoje favorite tokom čitavog takmičenja, očekuju pokloni: ulaznice za finalni koncert, upoznavanje sa mentorima, promotivne majice sa njihovim potpisom...

- Svi mentori su veoma uzbuđeni i jedva čekamo da kandidatima prenesemo svoja iskustva i znanja o pevanju, artist menadžmentu, scenskom nastupu, i muzičkoj produkciji. Sigurna sam da će "Discovered by Coke" otkriti nove sjajne pevače koji će dobiti fenomenalnu priliku da ostvare svoje snove - kaže Sara Jo, poznata pevačica.

Nakon "Boot campa", glasovima mentora i publike, biće izabrano 4 finalista koji će nastupiti na završnom koncertu. Zatim će glasovima publike i žirija biti izabran pobednik "Discovered by Coke", koji pored singla i novčane nagrade dobija priliku da započne blistavu karijeru u muzičkoj industriji.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još