MITROVIĆEVU PONUDU NIJE MOGAO DA ODBIJE: Dragan Marinković upravnik "Šekspirovog pozorišta" u "Zadruzi 3"

Dragan Marinković Maca odlučio je da prihvati ponudu televizije Pink da bude upravnik pozorišta u sklopu "Zadruge 3" i pored toga što je početkom ove nedelje potpisao ugovor sa Hepijem da vodi njihov rijaliti "Parovi".

Zbog čega je glumac odlučio da napravi ovakav potez, niko ne zna. Juče se nije javljao na naše pozive, a kad smo razgovarali s njim pre tri dana, rekao je da ima ponude od obe produkcije i da će prihvatiti onu koja mu bude dozvoljavala da bude dovoljno kreativan. Dan kasnije, izvor sa Hepija potvrdio je da je Maca ipak prihvatio njihove uslove, između ostalog i platu od 5.000 evra. Međutim, juče je Željko Mitrović rekao da Marinković dolazi u njihovo jato i da će biti upravnik pozorišta.

- U "Šekspirovom pozorištu" igraće se predstava jednom u 15 ili mesec dana. Za upravnika sam imenovao čoveka koji jako teško dobija uloge u običnim pozorištima, a ja sam bio dovoljno lud da ga imenujem. To je Dragan Marinković Maca. Mogu da zamislim kako će biti kada Maca bude učio Miljanu nekom tekstu - rekao je vlasnik Pinka.

Ko će zameniti Marinkovića na mestu voditelja "Parova" posle ovakvog obrta, saznaće se uskoro kada zvanično počne osma sezona Hepijevog rijalitija.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ABC TV-Printscreen/Youtube

Pogledajte još