STIGLE RODE: Porodila se Tamara Grujić

Voditeljka emisije "S Tamarom u akciji", Tamara Grujić, porodila se danas i na svet donela prvo dete.

Mama i beba se dobro osećaju, a Tamara se porodila u jutarnjim časovima u jednoj beogradskoj klinici.

Popularna voditeljka rodila je devojčicu kojoj je dala ime Lenka.

- Ja sam odlično, da ne ureknem, ljudi reaguju veoma emotivno i razneženo na moje stanje. Svima je drago da sam u drugom stanju, a ja se osećam super. Imala sam sreću zaista da trudnoću podnosim odlično i da sam bukvalno trudna provela 26 nedelja na terenu, radeći tokom cele trudnoće pune dve sezone, i da se ne ureknem treba da snimamo još dve nedelje. Emitovanje nove sezone će trajati do Nove godine, mi završavamo snimanje sredinom septembra, ja ću biti na porodiljskom do januara 2020. Ako bude sve u redu, praniramo da nastavimo saradnju sa RTS-om u toku 2020. i da snimamo akcije u Vojvodini, kao što sam već napomenula - rekla je nedavno za "Blic" voditeljka.

Tamara i njen suprug Vuk venčali su se 2012. godine na Gibraltaru, bez zvanica, a ona je svojevremeno otkrila i kako su se odlučili na taj korak.

- Nikako nismo mogli da se dogovorimo o broju zvanica koji bi prisustvovao našoj svadbi, on je želeo skromniju proslavu, a ja dvesta ljudi. Bili smo tamo na letovanju i odlučili da se venčamo jer imaju zakon po kome je strancima dozvoljeno da se uzmu - rekla je Tamara svojevremeno za "Novosti".

Izvor: Blic.rs
Foto: stamaromuakciji/Instagram

Pogledajte još