LEKARI JOJ ZABRANILI DA PUTUJE! Katarina Grujić: Bolje mi je, ali još se nisam oporavila od bolesti

Pevačica Katarina Grujić ozbiljno je ugrozila zdravlje kada joj je ustanovljena infekcija bubrega. Međutim, iako je nakon izlaska iz bolnice, u kojoj je ležala dve nedelje, isplanirala da ode na zasluženi odmor, Kaća je, u poslednjem momentu, otkazala putovanje.

Kada im je Kaća na pregledu rekla da bi htela da otputuje i odmori se od svega te da je isplanirala da ode na desetak dana, odmah su joj zabranili. Rekli su joj da još ne sme da putuje te da mora da ostane u zemlji i da narednih mesec dana nastavi sa terapijama – kaže izvor i dodaje:

Iako je Kaća gotovo sve isplanirala, nema ni govora o tome da neće poslušati lekare te je istog momenta odlučila da narednih mesec dana ostane u Srbiji i da ide na redovne terapije i kontrole. Biće prilike da se odmori, a sada je najbitnije da se ne izlaže stresu.

- Naravno, uz nju je sve vreme porodica koja joj pomaže u svemu, ali i emotivni partner koji se ni minut ne odvaja od nje. Svi brinu o Kaći i upravo zbog toga ona sluša savete najbližih – rekao je izvor.

I sama pevačica potvrdila je ova saznanja:

Istina je, doktori ne dozvoljavaju da putujem. Još sam u fazi oporavka jer mi se bubreg nije skroz oporavio. Slušam ih i mirujem i neću sebi da dozvolim da padnem u ono stanje u kojem sam bila. Još mesec dana sam na terapiji, a zaista se baš pazim. Ne izlažem se stresu – kaže Kaća i dodaje:

Doktori iz Zemunske bolnice su pokazali sve znanje ovog sveta i pomogli mi kada mi je bilo najteže. Sada je mnogo bolje nego što je bilo, nisam mogla ni da dišem, ni da hodam, antibiotici su sada uradili svoje. Dolaziću na preglede i testove ću raditi, ne bih sada ni stajala pred vama – rekla je tada pevačica.

Izvor: Story.rs/Scena
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još