ALEKSANDRA U ŠESTOM MESECU TRUDNOĆE: Bojan Vasković i njegova supruga nestrpljvo iščekuju naslednika

Frontmen Leksington benda Bojan Vasković i njegova supruga Aleksandra nedavno su otkrili kako čekaju drugo dete i kako se njihova ćerka Anđelina raduje što će dobiti brata.

Kako je Aleksandra već u šestom mesecu trudnoće, Bojan je otkrio da li je njegova supruga zahtevna trudnica.

Uopšte nije! Kažu da je trudnoća drugo stanje, ali kod Aleksandre se to uopšte ne primećuje. Ona voli sve obaveze da preuzme na sebe i ništa nije drugačije sada. Ne primećujem razliku, čini mi se kao da nije trudna – priča Bojan i priznaje da još uvek nisu odabrali ime za svog naslednika.

Pevač se dotakao teme i njegove mezimice koja je, kako kaže, istog temperamenta kao što je i on bio kao dete.

Nemirna je. Čini mi se da je nemirnija od mene kada sam bio u tom periodu. Mada kažu da sam bio dosta nemiran kada sam bio mali, a i sećam se da sam pravio razne nestašluke, ali ona je pobedila. Voli akciju, vragolije da pravi i začikava drugu decu. Ali ovako je zaista bezazlena i dobronamerna je. Na kraju kada se pokoška sa nekim, ona ga zagrli – nastavlja pevač koji otkriva i kako bi voleo da ima veliku porodicu.

Kaže mi često Anđelinina mama, a moja supruga: "Trebalo bi ba budeš malo strožiji. Ako kažeš nešto, stani iza toga!" Ja to još uvek ne znam. Supruga je malo strožija prema njoj, a ja sam slab na ćerku – rekao je Bojan.

Izvor: Pink.rs/Story.rs
Foto: bojanvaskovic_official/Instagram

Pogledajte još