DEJAN DRAGOJEVIĆ GRCAO U SUZAMA DOK JE GOVORIO O MAJCI: Biljana se brinula o Aleksandri Subotić i njenom detetu, a mene nije pitala da li imam šta da jedem (VIDEO)

Sinoć se u rijalitiju "Zadruga 3" prvi put u ovoj sezoni održala emisija "Pitanja novinara". Novinarka je želela da joj Dalila Dragojević objasni odnos njenog muža Dejana Dragojevića i njegove majke Biljane. Dalila je otkrila da je pokušala da ih pomiri upućujući poziv Biljani na Dejanov rođendan.

- Miljana me pitala da li sam se čula sa Biljanom. Ja sam joj rekla da ne želim da se mešam u taj odnos. Dejanova odluka je da ne budem deo toga. Muka mi je da budem centar te priče. Rekla sam da me to više ne zanima. Svakakvi naslovu su kružili, ne bih o tome. Slušala sam priče razne, govorili su kako ja tu manipulišem. Pravila sam mu rođendan, ona se javila preko njegovog oca i rekla da bi htela da pošalje poklon. Rekla sam Goranu da treba da dođe i da ću ja naš loš odnos ostaviti po strani. Goran je posle rekao da joj je sve preneo, ali ona nije došla. Rekla je kako zida ogradu oko kuće i da mu šalje samo pozdrave. Nisam više želela da komentarišem. Javila se pre neki dan da nam poželi svu sreću u "Zadruzi 3". Ovi ljudi ovde su bili svedoci da ju je najviše ukanalila devojka koju je ona dizala u nebesa. Tu je bio i David, izvinio se, prihvatili smo. Zamerila sam mu što je ostavio Aleksandru na onakav način. Zamerila sam mu to što nije rekao Dejanu da su glumili trudnoću - detaljno je govorila Dalila, a onda se oglasio Dejan:

- Mi se samo nismo čuli, previše smo ćutali i nismo imali komunikaciju. Gledao sam kada je pričao o meni i plakao ovde. Nisam hteo da se javljam ovde. Tražio je broj mom tati i javio se. Niko se ne interesuje za mene. Niko me nije pitao da li sam gladan, da li imam da jedem. Ja sam napravio kuću sa Dalilom, radimo i živimo normalno. Biljana se brinula o Aleksandri i njenom detetu, a nije pitala za mene. Sad kad smo krenuli u Šimanovce, niko mi nije došao da se pozdrave sa mnom. Ja ću da se borim kroz život i to je to. Ona se meni javlja pred "Zadrugu 3", to je sve ciljano. Znam njene namere - pričao je kroz suze Dejan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.