MOMČILO OTAŠEVIĆ STVOREN ZA ULOGU SUPRUGA I OCA: Otkad sam oženjen i imam dete, lepše se budim

Glumac Momčilo Otašević postao je otac 13. avgusta prošle godine, a ćerku Mašu dobio je sa devet godina starijom hrvatskom koleginicom Jelenom Perčin. Crnogorski umetnik retko priča o detaljima iz privatnog života, ali je sada progovorio o supruzi i naslednici.

Mali Maša harambaša. Fizički je ista moj tata Duško kada je bio dete. Imaš te dve slike jednu do druge i to je ista beba, samo je jedna slika crno-bela, snimljena davno, a druga u boji iz 2019. A karakter ima lavice – ispričao je Momčilo i dodao:

Pozitivac je, znači i na Jelenu i na mene je, jako je vesela i zaista nije teško s njom. Razmaziću je, verovatno. Prvo mi je dete, a i ćerke su za to – da ih tate razmaze. Iako ni ja ni sestra nismo razmaženi, mislim da su nas roditelji podizali baš kako treba, ne bih ništa menjao.

Iako i on i Jelena imaju mnogo glumačkih angažmana, uspevaju da usklade privatni život sa poslovnim obavezama.

Kombinujemo, smišljamo, evo sada Jelena radi predstavu, ja snimam, ali ako imam pauzu od 10 do 14, a ona tada odlazi na probu ja sam s Mašom. Uz malo sreće sve uspemo. Čak je Jelena snimala film "Korporacija" u Ljubljani kada je Maša imala samo tri meseca, pa ju je vodila sa sobom i u pauzama snimanja dojila. Može se sve nekako, jer svesni ste da se mora raditi, malo je uloga, a glumaca puno – iskren je Otašević.

Momčilo ponosno navodi da mu nijedna obaveza oko ćerkice ne pada teško.

Presrećan sam u ovoj ulozi i oca i muža. Sada sam ja glava porodice, sada ja treba da gradim i stvaram. Ugledam se na svog oca i pitam ga milion puta za savet i pokušavam da se setim kako je on postupao s mojom sestrom Sanjom i sa mnom. I uživam. Mislim da sam stvoren za ulogu oca i supruga, stvarno mi je prelepo. Otkad sam oženjen i otkad imam dete, lepše se budim – kaže popularni glumac.

Izvor: Jutarnji.hr/Gloria.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.