NE ŽURI JOJ SE! Anastasija Ražnatović iskreno: Venčanje mi nije prioritet, karijera jeste!

Iako je ispunjena i srećna na emotivnom planu, mlada pevačica Anastasija Ražnatović kaže da još ne razmišlja o tome da stane na "ludi kamen".

Anastasija je u skladnoj vezi sa izabranikom Đorđem Kuljićem, sa kojim je otpočela i zajednički život, međutim brak joj za sada nije prioritet.

- Meni se apsolutno nigde ne žuri, karijera mi je, iskreno, prioritet, relativno skoro sam i počela i potpuno sam predana tome. A što se venčanja, udaje tiče, stvarno za sad ne razmišljam o tome - rekla je Anastasija.

Nakon velikog uspeha singlova "Savršen par" i "Rane" ona uveliko radi na svom prvom albumu.

- I dalje radim na albumu. Neću objavljivati ništa pre, ne bih da kvarim celokupan utisak, hoću da sve izađe u isto vreme, vredno radimo i očekujem da napravimo jedan fenomenalan album i nadam se da će se i publici svideti. Ne bih nešto previše da otkrivam, osim da se nadam da će album biti objavljen što pre i, po meni i po ukusu publike, mislim da će svi biti oduševljeni - navela je pevačica i dodala da za sada nema u planu da snimi duet sa mamom Cecom, ali da ne isključuje mogućnost da se to desi u budućnosti:

- Neće biti nekih iznenađenja, prosto želim da taj prvi album budem samo ja, da budem potpuno fokusirana na solo karijeru, da se predstavim publici kao svoja, ali u budućnosti što da ne, ja sam otvorena za saradnju.

Izvor: Pink.rs/Blic.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još