Petak, 22. oktobra 2010. godine

BEOGRAD, 22. oktobra 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje posvećuju predstojećoj fudbalskoj utakmici Crvene zvezde i Partizana, kao i tekućim političkim i privrednim temama iz zemlje i sveta.

ALO - Pod naslovom "Divac, Savo i Antić!!!", list piše da Fudbalski savez Srbije optužuje bivšeg selektora, košarkaša i fudbalera Dragomira Antića, Vladu Divca i Savu Miloševića da hoće da ruše rukovodstvo saveza.

BLIC - "Državi stotine miliona evra od 'Luke Beograd'", veliki je naslov lista uz nadnaslov "Vlada je pristala na ponudu Milana Beka". "Stojković i Kleo moraju da igraju na derbiju", naslov je teksta o predstojećoj utakmici.

VEČERNJE NOVOSTI - "Na prodaju je samo trećina?", najava je teksta o pregovorima sa kompanijom OTE o zajedničkoj trgovini akcijama Telekoma. "Evo, prvi se odričem ministarske fotelje", izjava je ministra za rad i socijalnu politiku Rasima Ljajića.

DANAS - "Ipak derbi s publikom i hiljadama policajaca", naslov je lista o fudbalskoj utakmici Partizan-Crvena zvezda. "Bramercovi zaključci negativniji nego 2009.", izjava je ambasadora Holadije Lorana Stokfisa listu.

KURIR - O dešavanjima vezanim za održavanja fudbalskog derbija - "Zvezdin trener na meti huligana". "Bacila bebe jer su ženskog pola", list piše o čedomorstvu u Osionici.

POLITIKA - "Vlada igra žmurke sa MMF-om", najveći je naslov lista o Međunarodnom monetarnom fondu. "Pet hiljada mladih u potrazi za poslom", tekst je o zaposlenosti u zemlji.

PRAVDA - LIst piše da je policija saslušala ministra ekonomije i regionalnog razvoja Mladajana Dinkića vezano za trošenje novca od prodaje Mobtela - "Policija saslušala Dinkića". "Vlada manja za šest ministarstava", o rekonstrukciji Vlade.

PREŠ - "Huligani napadaju kiselinom" list piše o upozorenjima policije uoči derbija. "FŠ: Antić, Milošević i Divac hoće da otmu savez", o optužbama FŠ.

PRIVREDNI PREGLED - O zaključima skupa u Privrednoj komori Srbije - "Bez Koridora 10 smo slepa ulica". "POlitika iza uspona i padova Vojina Đorđevića?", piše list.

Pogledajte još