Pogledajte predstavljanje "Biosens" instituta na konferenciji “Invest in Vojvodina”

Kompanija „Color Media Communications“ i Privredna komora Vojvodine održali su 3. septembra konferenciju „Invest in Vojvodina“ u Privrednoj komori Vojvodine (PKV). Konferencija je omogućena i uz medijsku podršku magazina „Diplomacy&Commerce“.

Ovo stručno okupljanje održano je u cilju predstavljanja investicionih potencijala AP Vojvodine, privrednih kretanja i razvoja ekonomije u AP Vojvodini i Republici Srbiji (RS), trgovinske i regionalne saradnje, primera dobre prakse, kao i načina za dalje unapređenje investicione klime u nastojanju privlačenja novih investitora, ali i širenja obima postojećih aktivnosti.

Konferenciju su otvorli: Boško Vučurević, predsednik Privredne komore Vojvodine; Robert Čoban, predsednik Color Press Group-e i Đorđe Milićević, potpredsednik Pokrajinske vlade.

Razvojna agencija Vojvodine na konferenciji predstavila je investicione potencijale u Vojvodini, prof. dr Vesna Bengin predstavila je Institut Biosens kao primer dobre prakse.

Kako je izgledalo predstavljanje instituta i o čemu je sve prof. dr Vesna Bengin govorila pogledajte na video snimku u nastavku:

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.