VLADIMIR TOMOVIĆ ŽESTOKO ODBRUSIO MILJANI: Da li do tebe dopire da si psihijatrijski slučaj? (VIDEO)

Vladimir Tomović je bio u šoku kada je na vratima kuće na Rajskom ostrvu video Miljanu Kulić, umesto Ive Grgurić koja mu se dopada i sa kojom je trebalo da provede noć kao nagradu jer su dobili titulu mis i mistera "Zadruge 3". Kulićeva je odmah krenula u napad i bilo je jako neprijatno slušati šta ona izgovara i u kom smeru želi da razgovor ide. Naravno ni Tomoviću se ovo ni malo nije dopalo pa je upitao: Da li do tebe dopire da si psihijatrijski slučaj?

Miljana Kulić je na sve načine pokušavala da ga provocira ali je Tomović odlučno držao do sebe pa su počeli da ozbiljno razgovaraju. Miljana je spomenula Staniju Dobrojević, ali i njegovo ponašanje pred kamerama. Iako je spremna da sa njim napravi "šou", on nije bio zainteresovan za to.

- Ne kudi kobilu koju nisi jahao. Ja sam Filip Mijatov, ti si moja Ana Korać. Mariji se svidela ideja, rekla mi je da odem i da dokažem sve one priče koje sam iznosila za tebe. Šta to ima Stanija što nemam ja? - izgovarala je Miljana valjda misleći da je duhovita, na šta joj je Vladimir Tomović odgovorio:

"Ti imaš sve i više od njih. Spreman sam da razgovaram posle, moram da jedem. Ja nisam muško, ja sam žensko. Ne privlačiš me. Iva me privlači."

"Potreban si mi na jednu noć, u ova četiri zida i da ne spominjemo više. Ja bih volela da me ispoštuješ, plaćen si dobro. Dobro, ja ću da budem muško. Da bi pokazao da sam žensko, ja ne treba da budem priplodni jarac..."- nastavila je Miljana Kulić.

Tomović je upitao da li je ikada pomislila koliko je ona loš čovek i da li je svesna da je ljudi smatraju psihijatrijskim slučajem.

Izvor: svetplus.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još