Akcija platforme SerbianAdventures.com: Završena akcija "Najlepši posao u Srbiji"

Ana Kostadinović iz Beograda završila je Najlepši posao u Srbiji. Time je okončana akcija koju je organizovala Serbian Adventures, platforma za online rezervisanje turističkih tura po Srbiji, a sa ciljem da promoviše turističku ponudu naše zemlje.

Tokom ove akcije Ana je obišla više od 200 turističkih destinacija. Plovila je Đerdapskom klisurom, pela se na vidikovce Tare, splavarila Drinom i Uvcem, obišla najvrednije crkve i istorijske spomenike. O svojim utiscima i doživljajima izveštavalaje na društvenim mrežama, putem kanala organizatora Serbian Adventures: na FB stranici, Instagramu YouTube kanalu, sajtu Serbian Adventures, Twitteru.

- Mislila sam da poznajem Srbiju, ali otkrila sam neke, za mene, sasvim nove destinacije kojima ću se rado vraćati. Kamena gora, Zlatar, Kapetan Mišin breg, Drina i Sunčana reka – samo su neke od njih. Najlepši posao je proleteo, ali prizori, iskustva i anegdote, ostaju trajna uspomena sa svakog putovanja. Posebno sam uživala u izazovnim adrenalinskim aktivnostima, regatama i raftingu, ali i u novim gastronomskim ukusima. Čist vazduh, topli ljudi, putovanja začinjena gozbama i smehom - to su bile dragocenosti ovog posla! Drago mi je da sam doprinela boljem prikazivanju naših turističkih atrakcija i, nadam se, inspirisala mnoge da svoje dane odmora provedu u Srbiji. Provereno, vredi! - kaže Ana Kostadinović.

Konkurs za Najlepši posao u Srbiji, objavljen u aprilu, a akcija je realizovana od kraja maja do početka septembra, projekat je platforme Serbian Adventures (www.serbianadventures.com) koja omogućuje online rezervisanje turističkih tura po Srbiji. Na konkurs se prijavilo sto četrdest troje avanturista spremnih da spakuju kofer i krenu na put po našoj zemlji. Kroz više krugova selekcije, stručni žiri je od njih odabrao upravo Anu Kostadinović.

- Organizovali smo akciju kakva do sada nije viđena kod nas. Ona je potvrdila da postoji veliko interesovanje za putovanje po Srbiji, da mnogobrojni organizatori tura sa entuzijazmom i posvećenonšću nude kvalitetne programe. To je način na koji mi predstavljamo prirodne lepote i istoriju Srbije, a interesovanje javnosti potvrđuje da smo u tome uspeli. Materijal koji smo ovom akcijom kreirali (fotografije, blog priče, video snimci) omogućuje nam da na zanimljiv način plasiramo turističku ponudu Srbije ka domaćoj i inostranoj javnosti i da u narednom periodu organizatori tura po Srbiji zabeleže još bolju prodaju - kažu predstavnici platforme Serbian Adventures.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još