NATAŠA BEKVALAC ISKRENO O ĆERKAMA, BIVŠIM MUŽEVIMA I NOVOJ UDAJI: Izrodila sam lepe i pametne devojčice, pomalo su i lude, ali to je na mene

Nataša Bekvalac je u intervjuu za "Informer Hit" otkrila da nije odustala od ljubavi i da će se ako bude prilike udati i četvrti put!

Posle kraha tri braka – sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, nekadašnjim rukometašem Ljubom Jovanovićem i Lukom Lazukićem, lepa Novosađanka volela bi da još jednom stane pred oltar.

Kad se pojavi pravi muškarac, ponovo ću se udati! Naravno, ne možeš kuću da gradiš od krova i da razmišljaš o braku, a da nemaš partnera pored sebe. I dalje verujem u ljubav, kada bih prestala, to bi za mene bilo poražavajuće i ne bih imala volju za životom – rekla je pevačica.

Ona dodaje da joj je važno da njen budući muž bude dobar, duhovit, ali i lep.

Sva tri muža su mi bili lepi muškarci. Sama sam ih birala. Izrodila sam lepe i pametne devojčice. Pomalo su i lude, ali to je na mene – ističe Nataša.

Pop zvezda tvrdi da ne žali ni zbog jedne svoje odluke, iako je u aprilu 2018. godine pretrpela nasilje od Lazukića koji je zbog toga osuđen na osam meseci uslovno, s rokom provere od tri godine.

Ne kajem se ni zbog čega. Ne volim preterano da gledam unazad, za to što znam da ne mogu ništa da promenim. Izgubila bih energiju, snagu, vreme, a njih mogu da iskoristim mnogo kreativnije. Stvari se uvek dešavaju onako kako treba, i ako je sve ovo trebalo da se desi, verovatno je to dobro za mene – zaključila je ona.

Izvor: Hellomagazin.rs/Informer Hit
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.