Otvoren restoran Adler Grand! New York usred Ada Malla: Mediteran na tanjiru - svet u vinskoj čaši

Svaki kutak priča drugačiju priču i svakim dolaskom birate drugačiji ambijent, zavisno od raspoloženja, društva i momenta. Da li ste za neki brzi radni doručak u bašti, sa pogledom na šumoviti Senjak i Most na Adi, ili kompanijski sastanak na community stolovima; ili zakusku bez tenzije na preudobnim chesterfield sofama... A možda je momenat da se isključite od svega, sednete za bar uz čašu probranog vina i razmenite koju neobaveznu rečenicu sa barmenom.

Adler predstavlja novi karakter ugostiteljstva: 400 kvadrata enterijera u njujorškom stilu, 200 kvadrata terase, otvorena kuhinja u centralnom delu sa mediteranskim specijalitetima, više od 60 etiketa vina, zanatski italijanski sladoled "Gelato Mio", originalni recepti kolača iz sopstvene proizvodnje "Dolce Amore". Enterijer će vas podsetiti na njujorške bistroe, a internacionalni meni i Karta pića pružiće vam u sred Beograda ukuse Italije, Francuske, Španije...

Sledi top 8 jela koja definitivno morate probati:

- Frittate iz pica peći: Zanatska šunka, dimljeni sir i salata od peršuna i paprike
- Bruschetta: šumske pečurke, mocarela, ulje aromatizovano tartufima i dimljeni ramstek
- Dry aged burger sa koštano msrži, domaći bbqsos, avokado
- Roastbeef: Tanko sečeni dimljeni ramstek, dehidrirano žumance, rikota i emulzija od pečene paprike i hladno cedjenog ulja
- Fetuccine sa pestom od pistaća, šparglom i mocarelom
- Batak mariniran u senfu, pire sa čedar sirom, slaninom i vlašcem
- NY strip steak; salsa od grilovanog kukuruza, avokada i ljuto karinirane fete
- Secreto od Iberijske svinje (Španija), pire sa tartufima

- Otvaranje Restorana Adler, možemo reći, predstavlja prvu fazu u kreiranju jedinstvenog prostora za izlazak, provod i srećne trenutke. Uskoro počinjemo opremanje Event centra. Adler Rooftop Venue je multifunkcionalni zatvoreni prostor od 300 kvadrata, kaoi 250 kvadrata terase na najvišoj dostupnoj tački Ada Malla, sa prelepim pogledom na Adu Ciganliju, marinu, Most na Adi i grad u daljini.

Adler Roof top Venue nudi savršene uslove za vašu sledeću korporativnu proslavu, biznis forum, predstavljanje proizvoda ili privatnu zabavu. Panoramski pogled, raznoliki enterijer i eksterijer, zajedno sa prvoklasnom kuhinjom restorana Adler, garantuju nezaboravan doživljaj.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još