NAKON LETNJE PAUZE: Konfindustrija ponovo okupila svoje članove

Juče, 10. septembra, u beogradskom hotelu Crystal održan je tradicionalni koktel Konfindustrije Srbija "Welcome back cocktail party". Ovaj susret bio je prilika da se nakon letnje pauze u prijatnoj atmosferi ponovo okupe članovi, prijatelji i saradnici asocijacije, a svojim prisustvom organizatorima je izuzetnu čast ukazao i ambasador Italije u Srbiji, NJ.E. Karlo Lo Kašo.

Među mnogobrojnim gostima, pored članova Konfindustrije, bili su i predstavnici međunarodnih i domaćih institucija, kao i predstavnici srpskih kompanija.

Susret je, takođe bio i prilika da se predstave i kompanije koje su prethodnim mesecima postali deo poslovne mreže Konfindustrije, a među kojima su: Structura concept Iz Beograda, koja posluje u sektoru arhitekture i građevinarstva; Aliquo consulting iz Novog Sada, koja pruža usluge poreskog savetovanja; Arhitektonsko inženjerski studio iz Karpija Enerplan srl, Olimpias srb (gruppo Benetton) iz Niša koja posluje u tekstilnoj industriji; Metal Ri srl iz Biteta (BA), koja se bavi projektovanjem i proizvodnjom čeličnih i betonskih konstrukcija; Tognana RS iz Novog Sada, proizvođač posuđa od porcelana za sektor HORECA; Pizzarotti Millennium Iz Beograda, koja posluje u građevinskoj industriji; Neofyton iz Novog Sada, distributer mašima za obradu plastike; Selettra WB di Šabac, aktivna u sektoru proizvodnje i montaže kablova; Web-ing Iz Beograda, iz sektora digitalnog marketinga i razvola aplikacija za Android i iOs; Pegaso online, Iz Beograda, online univerzitet; Confindustria Udine, teritorijalno udruženje Konfindustrije; Camozzi SRB di Šabac, sektor sklapanja i obrade mašinskih sklopova i podsklopova; TechFem spa iz Fana pruža inženjerske i konsultantske usluge za industriju naftne i gasa; APG Balkan Iz Beograda bavi se proizvodnjom kutija za luksuznu kozmetiku i parfeme; Briltech Iz Šapca, obrada i prevlacenje limova; Color media communications Iz Beograda, organizacija događaja i izdavačka delatnost; Advokatska kancelarija Tasić Iz Beograda.

Nakon predstavljanja novih članova, usledila je, sada već tradicionalna akcija, "Članovi poklanjaju članovima" ili "Members gifts", koncept osmišljen u cilju promocije proizvoda i usluga firmi članica Konfindustrije Srbija.

Za ovu priliku poklone su priredili: Beostok – ekskluzivni uvoznik i distributer Lavazza espresso kafe, pripremio je Lavazza Espresso poklon set. Briltech je poklonio jedan luster iz svog asortimana. Falkensteiner Hotel priredio je dva poklona: Relax masaža i tretman lica La Linea Verde, koja se bavi proizvodnjom svežih supa i salata, priredila je dva poklon paketa mešanih Reda Milano je i ove godine pripremila vaučer za kupovinu ženske obuće. Sicily food je pripremio poklon paket dimljenog lososa Top Deisa, koja se bavi proizvodnjom I prodajom proizvoda za negu obuće, održavanje doma i insekticida pripremila je poklon pakete mešanih proizvoda. Specijalnu nagradu večeri priredio naš novi član Pegaso online univerzitet, a reč je o jednogodišnjoj stipendiji za upis na jedan od studijskih programa Pegaso univerziteta. Ime srećnog dobitnika izvukao je direktor beogradske kancelarije Pegaso univerziteta, Rafaele Sentiero.

Izvor: Promo
Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još