NASTAVAK SUĐENJA: Bivša spremačica optužila Tarika Filipovića da ju je seksualno napastvovao

Na Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu nastavljeno je suđenje 52-godišnjoj Anici Jurilj, bivšoj spremačici Tarika i Lejle Filipović, koju je bračni par optužio da im je 2013. godine ukrala zlato u vrednosti oko 5000 evra. Televizijski voditelj, kao ni njegova supruga, nisu se pojavili na ročištu na kojem je Anica dala šokantan iskaz, prenosi 24sata.hr.

Bivša spremačica Tarika je optužila za neprimereno ponašanje, jer ju je, kako kaže, "povlačio za ramena aludirajući na seksualne radnje" kad su ostali sami u stanu. Dodaje i da je u tom trenutku bila u šoku i da ga je odmah odgurnula od sebe, kao i da joj zatim obećao da će joj sve nadoknaditi. Nakon toga je, tvrdi, otišla iz stana te je u tramvaju shvatila da u torbi ima zlatni nakit za koji je optužena da je ukrala i potom dodala da je sigurna da ga je tu voditelj ubacio.

Zlata se rešila i prodala ga jer je, prema njenim navodima, bila ponižena.

Na pitanje zašto ranije nije iznela svoju priču ili prijavila bilo kome, Anica kaže da "njena situacija jednostavno nije bila takva da može da podnese tužbu" i da ne može da objasni zašto to nije učinila. Najnoviji iskaz bivše spremačice, Tarik je kratko prokomentarisao za 24.sata.hr.

To su odvratne laži.

Izvor: 24sata.hr
Foto: tarikfilipovicofficial/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.