ATLETIČARKA RASKINULA DESETOGODIŠNJU VEZU: Ivana Španović potvrdila da se razišla sa Vladimirom Kumrićem

Srpska atletičarka Ivana Španović i njen dugogodišnji partner Vladimir Kumrić stavili su tačku na svoju ljubav, iako su mnogi mislili da će stati na "ludi kamen".

Ivana je potvrdila da više nije u vezi sa Vladimirom, sa kojim se svojevremeno i verila i za koga je često govorila da joj je velika podršku u životu.

- Mi živimo zajedno, imamo svoje ambicije i planove. U svakom slučaju, funkcionišemo kao da smo supružnici, a venčanje je stvar formalnosti - govorila je Ivana.

Za ljubav Ivane i Vladimira se znalo iako veza nije bila previše eksponirana, a šest godina stariji fitnes trener bio je "njena podrška iz senke".

- Vlada i ja dugo se zabavljamo pa je veridba bio logičan sled događaja. On je stariji od mene šest godina, a zrelost koju oboje stičemo vremenom postala je nešto zbog čega ga sve više poštujem i volim. Predan je poslu kojim se bavi, veoma je ambiciozan i razume sve ono što mene, kao uspešnog sportistu, prati. Uživamo u svemu što delimo i stvaramo, pa smo hteli na neki način još više da učvrstimo našu vezu. Ne žurimo s tim, ali naše venčanje biće intimno. Imam mnogo ideja, ali neke detalje ipak ostavljamo samo za nas. Sigurno je da dobrog raspoloženja uz drage ljude neće manjkati - rekla je prošle godine za magazin "Glosi".

Vest o raskidu dvadesetdevetogodišnja Zrenjaninka potvrdila je za novi broj magazina "Hello!", ističući da će sa sada već bivšim izabranikom ostati u prijateljskim odnosima.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još